Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/forgetjane

Marketing

Svi slušaju rokenrol...

Image Hosted by ImageShack.us

(osvrt na subotu - Crtaonu - Azru)
Dakle, zbog raznih konflikata s Majkom oko obiteljskih poslova i rodne mi selendre, te moje uobičajene linosti, a pomalo i moguće letargije, nisan mislila da ću otići u Crtaonu u subotu, ali pošto mi je situacija u kući više nego idilična, jedva san dočekala da izađen iz kuće.
A Crtaona je bila jedini izbor.
Tako je Kata došla kod mene oko 8, oko 9 smo bile u Crtaoni, točno u 9 i 15 smo pokupile moga Bracu.
Da, da, dobro ste pročitali, vukla san svog 14-ogodišnjeg brata sa sebon koji je u posljenje vrime izrasta u priličnog fakera (nisan ja to rekla), pa san ga morala pokazati svitu. A dobar je bija. Snaša se sigurno puno bolje nego šta bi se ja snašla da me neko sa kojih 14 ubacija unutra. Dakle, vejiki pozdrav Mihovilu (bratu). Još par koncerata pa će te ga viditi.

Inače, kad san čula da će odsvirati cili Ravno do dna, bila san prilično skeptična. Ali, ipak, moramo ih razumiti. Prestari su da počnu svirati išta drugo/novo. Ili nedajbože svoje.Ali in se jedna stvari mora priznati... odsvirati 44/45 pisama u komadu... svaka čast.

Dakle, nisan imala u planu neki super fensi kul provod. Prve 3 pisme san micala livin kolinon. Pismu posli toga san se već malo uživila. Nakon Plavo-smeđe bila san u filmu. Fakin me bacilo neke 2-3 godine unatrag... koje san slike imala u glavi... kad smo bili mali i glupi... i pijani...
To me stanje nije dugo držalo, nakon Đoni budi dobar uvatila me kronična dosada koju san prilično bezuspješno pokušavala suzbiti glupiranjen.
Pomišljala san o odlasku, ali Kata je bila toliko uživljena i pritila mi da če otići s menon ako ja oden, tako da jednostavno nisan mogla (ahhhhhhh nisan imala srca).
Nekih 6 pisama do kraja mi je već bija pun kurac svega i Azre i Crtaone i tolikoo ženske populacije unutra koliko nisan mislila da ima u cilon Šibeniku i okolici i usranih seljačina s lancima i one kkkkhhhh iz razreda koja ima se fura na fakin glamur i ima usrane fakin starke koje ja oću i tako san lagano počela mlatiti ljude oko sebejer 'ono ispri stejđđđa' nemožete nikako nemožete nazvati fakin pogon. Također ako ste pali u toj maloj gužvici 'ispri stejđđđa' slobodno se lagano razrižite nožen uzduž i popriko i izvadite sve unutrašnje organe.
Koliko odvratnih ljudi u toj Crtaoni.

Ahhh, da.
Jedna molba.
Molin vas...
Ma ja vas stvarno molin...
Nemojte u mojoj blizini puštati Azru jer...
Jer ja...
Ja...
Ja ću rigati..
Azra je ok za poslušati jedanput godišnje pod utjecajen razl. supstanci, ali konstantno teroriziranje...

Bwah, da nebi krivo pomislili... meni je Azra jako drag bend, bend kojeg san slušala kad san bila mlađa(ili mala, kako oćete), Štulić je bija jako pametan čovik (ali to više nije), zapravo šta ja najviše cjenin kod Azre su prejebeni tekstovi, a ono šta mi se gadi kod Azre je to šta ih SVI slušaju.

Image Hosted by ImageShack.us

I za kraj:
~posebni pozdravi~
Bratu Mihovilu, Kati, Queen i Aresu, Marge i Jesenjinu, Konjićima (konjić! konjić!), Alucardu koji je jedva osta živ (ali nema veze sve je to rokenrol).
I najposebniji (i najlipši i sve ostalo naj) pozdrav ANGIE koja zbog određene bolesti nije bila prisutna.
*apdejt*
Evo zašto ne volin ove pozdrave. Znala san da san nekoga zaboravila. Dakle, pozdravljan Animaniaca, Zagora i Renju.
Ako san još nekoga zaboravila - najdublje isprike.
Fak.

Post je objavljen 06.02.2006. u 17:34 sati.