Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/londoncalling

Marketing

sightseeing

evo nekoliko mjesta za posjetiti u londonu.necu pisati ona klasicna vec ona koja su malo manje poznata a opet prelijepa.
svatko tko dodje bi morao doci ovdje u ovaj moj dio-east london.stvarno je prelijepo,pogotovo canary wharf.dio oko mog faksa(mile end) i nije nesto posebno ali je campus mog univerziteta potpuno drugaciji od okolice.kad se udje u kompleks mog univerziteta onda je stvarno prelijepo.i isto vrijedno za posjet,a ako netko razmislja o studiranju u londonu onda je to pravo mjesto za vidjeti kako izgleda tipicni engleski fakultet.
moralo bi se jos otici u greenwich,ali ne u zvjezdarnicu(koje je isto vrlo dobra)vec u taj kvart jer se tamo stalno nesto zbiva-trenutacno je klizaliste,a cesto znaju biti izlozbe,nisko budzetne predstave...
jako lijep dio je i kensington te chelsea.pravi bogataski dijelovi grada sa klasicnim kucama i "savrsenim" obiteljima.to je engleski stil na maksimumu.
vrijedi otici i na camden.to je trznica gdje se moze kupiti sve sta se god pozeli.od bizuterije i tricarija do pravo skupih i rijetkih stvari koje se nece naci nigdje drugo.a camden je i dobro mjesto za vidjeti svakojake vrste ljudi.
i zadnje sto bih preporucio ali mozda i najvaznije je croydon.po tom dijelu grada sam si dao i nickname na blogu.tamo je stvarno fantasticno.kao da ste u londonu a opet kao da ste i tisucama kilometara daleko.croydon je kao mala verzija londona,samo jos ljepsi i prirodniji sa predivnim parkovima od kojih bih izdvojio jedan, a to je beddington park.ima tamo jedno nezaboravno drvo ispod kojeg sam proveo 14 noci iz snova.svatko bi tamo trebao otici.ako za jedno mjesto mogu reci da je magicno onda je to bas croydon i taj park.stvarno zraci necim posebnim.

necu danas vise pisati.eto,samo jedan kratki postic za one koji mozda planiraju u skoroj ili ne tako skoroj buducnosti posjetiti london.to su mjesta koja su vrijedna posjete,uz naravno ona glavna koja su opce poznata.do citanja,pozdrav svima.LL&P.



Post je objavljen 31.01.2006. u 00:57 sati.