Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/petrin

Marketing

...

Evo moj post nema naslova jer neznam koji naslov bi za ovu temu stavila kad ima više toga. Ovak..ak ste skužili promijenila sam pjesmu "Broken" na "It's My Life" i pjesma mi je dala ideju za post. Nije da više nisam "broken" ali malo promjene nije loše. Ovak..zadnjih par dana sam u bedu zbog neznam čega i razmišljala sam puno i shvatila sam da se živi jedanput i da iskoristimo sve prilike u životu koje dobijemo. Neka svi žive kak oni hoću a ne kak budu im drugi rekli. Neka svatko sluša kaj hoće, nosi kaj hoće i voli kaj hoće. Kak ti prema drugima tak drugi prema tebi..vjerujem da je to istina. Želim svima puno sreće u životu jer znam kak je to dok ona prolazi kraj tebe.
Zahvaljujem se Uni, Eni, Karli, Vedrani i Barbara na podršci koju mi daju i znam da budu uvijek tu dok ih trebam. Unu sam tek dobro upoznala pred par mjeseci i pokazala mi je da joj mogu vjerovat i da je uvijek to za mene. S Enom sam stara frendica jer su nam si mame dobre i družile smo se od kad smo znale za sebe i znam da je Ena uvijek ti jer cura je stvarno super. Karla je super cura i koliko ja vidim uvijek hoće dobro za njezine najbliže i zato joj vjerujem. Vedranu znam od kad idemo na igre po ljeti i svake godine se družimo i igramo košarku, graničar, nogomet itd. Uvjerila sam se da je i ona tu kad ju trebam(Veky sredit ćemo ti mi nekaj s Đuretom). Barbara mi je susjeda i znam ju od prvog razreda jer smo išle skupa u razred, i išle smo skupa na igre i znam kakva je, da joj mogu vjerovat, i da je uvijek ti za mene. Nadam se da sam i ja tu za one koji su tu za mene i za one koji me trebaju.
Sad..Želim Uni sretan rođendan i sve najbolje, da joj sve želje ispune i da ima puno sreće u životu. U subotu slavi ročkas! Bit će ludnica! Jedva čekam!

Zasad to je sve. Nadam se da vam se ovaj post sviđa i da nije predugi. Pozdrav svima!!!!!! :) Volim vas i šaljem vam puno pusa!! :)

Post je objavljen 30.01.2006. u 15:30 sati.