Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/yellowspirit

Marketing

..i onda nema povratka..

ne volim se svađati. ne volim vikati. ne volim kad me neko provocira. ne volim. ako me netko izprovocira, pokušavam se suzdržati. no, problem je, ako mi ne uspije, mogu reći i stvari kojih poslije nisam ni svjesna. i žao mi je da su rečene. velim nešto što samo može povrijediti, i ako se svađa nastavi, mogu biti još grublja na riječima. no, nikad ne otiđem. nikad ne odustanem dok se sve ne riješi. mrzim kad govorim, a druga strana me ne sluša. osjećam se ko da razgovaram sama sa sobom. "gle, opet ne sluša", velim naglas. u sebi mi je žao što nastavljam govoriti ono što ne mislim, i svjesna sam da pretjerujem. no ne zaustavljam se. kasnije je to teško popraviti. ni oprosti nije dovoljno, jer rečeno je rečeno. ako netko to isto meni radi, i ispriča se, privaćam ispriku. no najgore je da to ne čini situaciju boljom. učini je. no, to je privremeno. čini se ko da ničeg nije bilo. sve je super. čini mi se da je sve u redu,. tako dugo dok se svađa ne ponovi. i to baš ta, ista. opet se izriče ono što se ne misli.. i pitam se do kad tako? kad je dovoljno? kako možemo nešto riješiti, i nikad se ne vraćati na to. da. još nešto ne volim. ako se svađamo, ne volim da se bivše situacije, koje su takoreći riješene, daju kao primjer. no samim spominjanjem se vidi da nisu. ne svađam se s frendicama. ako i dođe do nekave svađe, nije to ništa ozbiljno, za 2 min, ko da se nismo ni posvađale. s dečkom se isto ne svađam, nekad, malo, ali nikad nešto ozbiljno što se ne može razgovorom riješiti. u biti kada razmišljam ne svađam se puno. s starcima isto ne tolko, ali mislim da na njih najburnije reagiram. i onda mi je žao. ali, isto tak znam bude se oke. pa ono, nebudu me iz kuće izbacili.

ja bi samo da u svađama ne govorim to kaj ne mislim. jer.. to kaj velim, a ne mislim, u biti, jezik mi je brži od pameti, i onda (kak mi je neko jemput rekel) to bude jemput nekoga povredilo..fest...i onda više nema povratka na to kak je bilo..

***

neš interesting kaj sam našla..

Image Hosted by ImageShack.us

Perma itsrazivanjima jendog engleksog Sveuiclista , poptuno je sveejdno kjoim se resdolijedom psiu solva u nkeoj rijcei, jeidno je btnio da pvro i psoljednje slovo bduu isparvno naipasni.
Osatatk mzoe btii skorz izmejsan, a da rijcei iapk bduu lkao citljvie.
To se dogdaa sotga jer cvojek ne ctia sovlo po svolo, ngeo cjielu rjiec ojdednom.

Aoccdrnig to a rscheearch at an Elingsh uinervtisy, it deosn't mttaer in waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoetnt tihng is that frist and lsat ltteer is at the rghit pclae.
The rset can be a toatl mses and you can sitll raed it wouthit porbelm.
Tihs is bcuseae we do not raed ervey lteter by it slef but the wrod as a wlohe.


Zacudjujuce, kaj nije? A uevijk se msili da je pavrpois vzaan.



Post je objavljen 28.01.2006. u 14:22 sati.