Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/yellowspirit

Marketing

Draga P.

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us

Sve što želiš znati o seksualnosti a ne želiš postavljeti pitanja.
Odgovara dr. P., specijalistica za ženske bolesti i porodništvo.


Pitanje: Može li djevojka zatrudnjeti ako je dobila mjesečnicu i imala odnos s dečkom koji nije dobio poluciju?
Neznalica

Odgovor: Naravno da ne može! A kako bi? Naravno da nijedan dječak (pravim se mušarcem ipak postaje tek kada se potpuno mokar probudi) ne može svršiti u tebe prilikom jebanja.

Pitanje: Već se osam mjeseci samozadovoljavam i uživam u tome. Jesam li normalna? Molim vas možete mi objasniti što znače pojmovi: peting, genitalije, spolovilo i oralni seks?
Zabrinuta, Zagreb

Odgovor: O, dijete! Isti tren se obratiti nekom svećeniku da te odriješi tvojih bludnih grijeha, a usput njega pitaj što ti pojmovi znače..

Pitanje: Uskoro ću napuniti 16 godina, a oko 3 mjeseca hodam s dečkom kojeg jako volim. Kako namjeravam s njih stupiti u spolni odnos, zanima me koliko i kako dečki vole depiliranu žensku bikini zonu?
Bezimena

Odgovor: Depilacija? Nisi li čula za novi trend? Madonna je ismislila slogan, Bush rulz!!

Pitanje: Imam jedan ozbiljan problem. Već dugo vrijeme s djevojkom vodim oralni seks, a ona se brine jer imam mali penis. Zato ne želi voditi ljubav sa mnom. Što da učinim?? Pomozite mi!
Perica

Odgovor: Moram te suočiti sa gorkom istinom. Za tebe nema pomoći.. Nikad u životu nijedna tvoja jebačica neće biti zadovoljena.

Pitanje: Ako sam s dečkom spavala u vrijme plodnih dana i zanijela, nakon koliko vremena se pojave simptomi trudnoće? i koji su osim mučnine i vrtoglavice?
Mirjana

Odgovor: Jedan od simptoma jest posjet ginekologu.

Pitanje: Još nisam imala spolne odnose. Imam dečka "svog života". Nedavno me nagovarao da vodimo ljubav, na što nisam pristala. Rekla sam mu da će me pričekati ako mu je stalo do mene. Odgovorio je da je to u redu, ali boji se da će me čekati i na kraju, kad dobije priliku, otkriti da nism nevina. Molim vas objasnite mi kako on može provjeriti jesam li nevina.
Ivana

Odgovor: Uobičajeni postupak. Uzet će povećalo, ti ćeš se raširiti, i provjeriti će te.

I VE BU MENI NEKO REKEL DA JE BOLJE DA NEMA U ŠKOLI PREDMETA SEKSUALNI ODGOJ!!!

ps. Nijedno pitanje nije izmišljeno.. o odgovorima sudite sami..
koristio se postupak.. što gluplje pitanje, to gluplji odgovor.

Post je objavljen 24.01.2006. u 17:24 sati.