Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/londoncalling

Marketing

zanimljivosti

evo nekoliko zanimljivosti iz proteklih par dana.ne dogadja mi se puno toga interesantnog pa zato i ne pisem puno.ovako:
1.uvjerio sam se da u mojoj neposrednoj blizini nema dobrih restorana.ne zelim reci da ih nema u cijelom londonu,jer ga cijelog nisam obisao ali u ovom mom istocnom dijelu s restoranima stvarno lose stoje.bio sam prekjucer s prijateljicom u nekom indijskom i to je bila ziva katastrofa.nesto sam razmeljao po tanjuru i ostavio gotovo sve da bih zatim otisao u mcdonalds i tamo se najeo(iako taj lanac trash fooda sve vise prezirem).najcudnije mi je bilo sto se mojoj prijateljici svidjelo u indijskom.sad,je li to stvar navike ili ona stvarno moze sve jesti,ja ne znam ali bojim se da ovdje necu pronaci dobru klopu.hvala bogu sto nisam neki izjelica i hrana mi ne predstavlja poseban gust u zivotu.samo bih savjetovao onima koji vole dobro jesti da niposto ne dolaze zivjeti u englesku jer po mom misljenju se ovdje nikad nece najesti kako treba.

2.dobio sam novu profesoricu iz jednog predmeta na faksu.to samo po sebi ne bi bila neka zanimljiva stvar da zena nije talijanka i da nije neko vrijeme zivjela u rovinju.cudni su putevi koji spajaju raznorazne ljude.tko bi rekao da cu u ovom londonu imati na faksu profesoricu koja je zivjela u mom malom rovinju. nadam se da ce mi biti od koristi.

3.kit je pronadjen u temzi.i onda je umro.moralo bi se paziti da zivotinje ne zalutaju tako u teritorije u kojima ne mogu opstati.jadan on.sve su probali spasioci kako bi ga spasili ali nazalost nije mu bilo spasa.

to vam je to.cijeli london bruji o tom kitu a ako ne o njemu onda o izborniku nogometne reprezentacije koji je izjavio onako ponosno za novine da su mu igraci budale i da nemaju sanse na svjetskom prvenstvu.uz to prica se i o blairu i svim njegovim greskama koje sramote britaniju.to su jedine tri teme u novinama koje zaokupljaju cjelokupno pucanstvo engleske.da,skoro zaboravih,ima jos nesto.neki idiot koji se u nottinghamu prerusava u drakulu i grize zene po mracnim ulicama.to je naslov u crnoj kronici.svakakvih monstruma na ovom svijetu.
u londonu je napokon jucer svanulo sunce.nadam se da ce se zadrzati jer je ovaj grad postao izrazito mracan u zadnje vrijeme.kao iz filmova o jacku trbosjeku.malo sunca ce dobro doci.valjda krecu toplija vremena.
htio bih jos napisati nesto o jednom komentaru koji sam dobio.netko mi je napisao da je ovo kao skup katolicke mladezi,kako se svi divimo nekim ljudima i mislimo dobro.ja vjerujem da je to pozitivno(iako nisam neki vjernik).zasto pisati o losim ljudima,stvarati negativnu atmosferu.meni su se bas svidjeli svi komentari i ljudi izabrani za tzv. uzore.
od mene toliko za danas.odoh malo uciti iako bih radije spavao.pozdrav svima.LL&P.

Post je objavljen 22.01.2006. u 18:15 sati.