Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/yellowspirit

Marketing

whatever

jooj, kaj me ve komp zazjebal.. bila sam pri kraju posta, i onda mi je sam van izašell. a u kurac.. evo, ponovo.. danas je nedelja, valjda prvi dan v tjednu, dok bum se nekaj učila.. tak mi na živce ide taj početak polugodišta, e, se te moreju pitati, i sakoga kurca se moraš učiti. (hvala bogu na vjeronauku, tzk-u, glazbenom,..) konačno mi je radnja za sprachdiplom gotova, v sredu nam je ispit (nemo pisali fiziku - jee!), čak smo ispričani dan prije i dan poslije.. raska mi je rekla da tu temu morem imati i za maturalnu radnju.. nakraju je se dobro ispalo.. prvi tjedan mi je okej prešel, samo su me zaduženi fest razjebali s tim panoom za maturalac.. od pon su znali da ga trebaju složiti, i onda je panika nastala dok je ravnateljica zaprijetila v čet da treba odma biti složeni.. no, hvala bogu, našla se ekipa (spinstrice, branka i ja), i se je bilo složeno, i čisto je okej.. malo nam je bil cenzuriran,ali nevermind. samo mi je čudno da je tam još uvijek Šuma Ševina.. i neka tako bude..
jučer smo fešali, ak bi se to moglo tak nazvati. v štefancu sam provodila vreme s svojim pucama, u nekim tzv. filozofskim raspravama.. vidli smo puno frendova z osnovne.. bijaše u redu.. usput pili, malo pjevali. pub. čudna je fešta bila. ljudi na podu, slabi razglas, no movement na podiju.. i još k tome mi je Davor bil pijan.. vodila sam ga već v jedan doma.. kako se smijal danas dok sam mu govorila kaj je delal..:) nadam se da je puckama posle bolje bilo..
je, v petak sam v školi zapisivala bisere.. e, bar ih je 20 bilo, samo v jednom danu.. evo nekih..
Sinkovićka: Dajte ga zračunajte! Ja neznam!
Markačica: Filipa su prisili da ide v školu. Ve siromah tu sedi, a on bi ležal..
(Farka nam je poslala Manetovu sliku gole žene)
Perhi: Zakaj nema bradavice?
Farka: To ti je umjetnički. Nije ti to to kaj ti na internetu gledaš!
slijedećih minuta.. Farka: Jaaj, ja bum morala snoje likove oblačiti!
i to vam je tak.. ma glavno da se mi smijemo..
je, baš sam skužila kaj me živciraju ženske, većinom mlade, 1, 2 razred koje su prek noći počele pušiti.. s tim su povlekle i novi način oblačenja, ponašanja.. e, od nekših štreberica nastale su ženske koje se furaju na nekse darkerice.whatever.. joj. jebem mu, vidim ju, gleda okolo dal ju ko gleda, kak ima čika v lampi.. koma.. i onda još k tome nezna pušit (no baš ja sam se našla sa procjenjujem ljude, ko zna a ko ne pušiti:)).. još su mi gore one koje su jučer bile antipušači, a ve imaju takvu želju da nereju ni zdržat da dojdu do kafića, nego si čak pripale jednu i na putu do njega.. neznam , kaj danas je konstanta cigarete=popularnost.. no ve sam dotaknula još jednu temu, popurnost.. ste vi služili da tog pojma nema? bar kod nas? nema klasifikacije na popularne i manje popularne (kako to biva u američkim teen serijama), već tu postoje oni koji se više tračaju, i oni koji se manje.. joj, a o tračevima da ne govorim.. sve smo spremni poverovati.. najgori su mi razgovori: je,ovu subotu..na placu se jesu.. zabrijali su.. ali on blabla.... pa je dala mu je. on ju je prevaril, pa mu je ona vrnula...itd, još gore neg da skomentiraš da neko ima grdu torbicu.. nemam više vremena, da svoju teoriju do kraja usavršim, i učinim shvatljivom, ali nadam se da se skuži kaj je pjesnik htio reći..
kiz


Post je objavljen 22.01.2006. u 14:15 sati.