Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/anti68

Marketing

U srcu Europske Unije.......

Gradonacelnica Brisela je muslimanska imigrantica iz Alžira . 14 od 26 poslanika Socijalističke Stranke regionalnog briselskog parlamenta su Muslimani. Briselskoj policiji za posljednjeg Ramadana bilo je zabranjeno jesti i piti na ulicama. Istovremeno se briselskoj muslimanskoj populaciji tolerira kršenje prilično strogih zakona koji reguliraju klanje živadi. Za posljednjeg Eid-al-Adha zaklano je u Briselu oko 20.000 ovaca, u ritualima koji su prema belgijskom zakonu ilegalani. Životinju ukljucujuci tu čak i pile, može ubiti jedino ovlaštena osoba i to pod anestezijom.

Zašto se jednoj grupi gradjana tolerira nešto što se drugoj grupi gradjana zakonski brani, to pitanje ostaje za sada bez odgovora. Možda se radi o tome da se barbarski kršćanski običaji poput monogamije ili seksualne apstinencije trebaju ismijavati, dok je Islam bogata tapiserija običaja koje treba poštovati.

Takodjer je nepoznato gdje su nestala obično prilično živčana društvanca za zaštitu životinja. Tim izopačenim grupicama miltantnih ridikula izgleda smeta nasilje nad životinjama jedino u slučajevima kada to 'nasilje' sprovode zapadne kompanije u kontekstu istraživanja novih medicinskih tretmana i lijekova ili kad u barbarskom kršćanskom običaju strada par bikova u Pamploni, (eto nama prilike da svijetu pokažemo naša krasna tijela).
Licemjerje i pravi ciljevi takvih organizacija sada su već, hvala Bogu, dobro dokumentirani.

U konačnici, ko hebe 20.000 ovaca. Ono što je bitno u cijeloj priči je to, da će islamisti uz pomoć europske ljevice preuzeti Europu od Europljana. Englezima su već ukrali pojedine gradove, od Belgijanaca (Flamanaca zapravo) polako kradu Brisel, uz obilatu pomoc europejanskih progresivnih socijalističkih snaga. Kada Brisel bude nalikovao na prljave alžirske gradove, europska ljevica će biti valjda sretna.



Post je objavljen 22.01.2006. u 04:32 sati.