Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bikinigirl

Marketing

Dooooooooooooooooooooooosadnooooooooooooooo

Nikaj novog nema! SAMO AK IMA NEKO IZ SISKA NEK MI SE JAVI ODMAH!!!!!!!!!!!!!!!!
Ovo je moj mjesečni horoskop. A i za sve Rakove.

RAK

Razdoblje: 22. lipnja do 22. srpnja
Element: voda
Sretan kamen: rubin
Cvijeće: iris, karanfil, lotosov cvijet
Boje: bijela, srebrna i blijedožuta
Srodni znakovi: Škorpion, Ribe, Bik, Djevica

Središte je vašeg svijeta u svakom pogledu obitelj ili druga skupina ljudi koje volite. Puno vremena provodite kod kuće s roditeljima, braćom i sestrama.
Brižni ste, suosjećajni i izrazito osjetljivi te lako upijate tuđe vibre i osjećaje. Ne volite napetosti i svađe pa izbjegavate izravne sukobe. Imate izvanrednu intuiciju, no u stresnim stanjima ne čujete njezin glas. Reagirate emocionalno na sve oko sebe, a tek poslije situaciju razmatrate racionalno.

Iako stidljivi i tajanstveni, otvorit ćete se pravom prijatelju ili voljenoj osobi. Izbjegavajte nepouzdane mutne tipove koji bi se mogli poigravati vašim emocijama.

Kad se vežete, bilo u prijateljstvu ili ljubavi, trudite se svim snagama da veza uspije. Bliske se osobe uz vas dobro osjećaju, jer iskreno slušate njihove probleme, imate puno razumijevanja i strpljenja te im pružate potporu.

Rakovi smatraju da novac ne donosi sreću, ali omogućuje sigurnost i temelje na kojima se ona može izgraditi. Privlače ih poslovi vezani uz muziku i umjetničke vode, novinarstvo, dekoraterstvo i unutarnje uređenje prostora ili kulinarstvo. Mnogi sanjaju o tome da postanu glavni kuhar u uglednu restoranu.

Volite sportove na vodi poput plivanja, jedrenja, ribolova, ali i skijanje i klizanje. Sport vam je odličan ispušni ventil za stres, a pomažu vam i pisanje, slikanje i druge metode. Redovito vam je kretanje nužno, jer ste u razdobljima stresa skloni prejedanju i debljanju.


Post je objavljen 18.01.2006. u 19:39 sati.