Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bozanstvo

Marketing

Mir s njom, a ako je još živa, daj joj Bože zdravlja!

UPOZORENJE: PRIJE NEGO LI POČNETE ČITATI OVAJ POST, OSOBAMA SLABIJEG SRCA I ŽIVACA, SLABIJEG BUBREGA I SLUŠNIH ORGANA, SLABIJE EREKCIJE I SLABIJEG KOPČANJA NE PREPORUČAM DA ČITAJU TEKS KOJI SE NALAZI ISPOD OVOG UPOZORENJA O UOPZORENJU. I da, prije nego li počnete čitati tekst, pustite si neku laganiju mjuzu, neko patetično sranje itd itd...


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Današnji post započinjem s tužnim vijestima. Nažalost, hrvatsku i svijet ( op. Balkan ) je zadesila kobna nesreća. Britanski Reuters, njemačka novinarska agencija DPA, američki CCN i hrvatska kontraobavještajna nacionalna televizija HRT prenose, na skijanju na najvišem vrhu svijeta ( ujedno i najužem ) u Sloveniji, gospođa koja je po profesiji bila mučiteljica, pardon, učiteljica, zapravo profesorica, nestala je prije 36 sati na tom najviše, ali i najužem vrhi Slovenije, u Ljubljani. Kako i pod kojim uvjetima je gospođa Guzmanovič preminula, još se ne zna, ali [I]dnevni list koji zna odgovore i na pitanja koja ne postoje, naime riječ je o 24 SATA, donosi ekskluzivne neistinite tvrdnje kojima je možda razmagljen slučaj nestanka i uginuća, pardon, smrti gospođe učiteljice, profesorice, svetice ( OK, to nije bila ) Guzmanič.
Kako ekskluzivno doznajemo za bozanstvo.blog.hr, gospođa Guzmanič ( koja je ujedno i profesorica turskog u PRVOJ HRVATSKOJ GIMNAZIJI u kojoj je i meni predavala već spomenuti predmet ) je u petak u 14:30 sati poletjela iz zagrebačke zrakoplovne luke Pleso s nepoznatim čovjekom koji je na sebi imao crnu vreću kako se ne bi znalo o kojoj se osobi radi. Uz već spomenute informacije, navodi se kako je moguće da je gospođa Guzmanić na zimovanje u superiornu Ljubljanu krenula upravo s ljubavnikom s kojim je u vezi punih nekoliko mjeseci. 24 SATA kao mogućeg ljubavnika navodi upravo nekoliko imena, redom: Duško Mehalava, ( profesor fizike, upoznali ste ga u jednom od prijašnjih postova, točnije sve istinite, točne, svete i nedotaknute informacije, gramatički provjerene i općeeuropski prihvaćene su objavljene dana 21.12. godine prošle ) ali on ispada iz konkurencije ljubavnika zbog toga što se nalazi u kolicima, a osoba koja je imala crnu vrećicu za smeće na glavi je hodala svojim nogama ( koliko – toliko => tajanstvena osoba je teturala kao da je pijana, što je moguće, o čemu svjedoči Jutarnjeg Lista koji je izašao u subotu u kojemu se na stranici 69 ( VEOMA ZANIMLJIV I PRAKTIČAN BROJ KOJI U SVAKOM SLUČAJU TREBA ISPOBATI I UVRSTITI MEĐU DRAĐE BROJEVE ) => već spomenuti članak u već spomenutom časopisu koji je izašao već spomenutog dana na također spomenutoj stranici spomenutog zanimljivog broja. UGALVNOM!!! Samo za vas sam skenirao i hostao spoomenuti članak. Tako ukoliko ga želite pročitati i vidjeti što su moje kolege odlučile napraviti slobodno kliknite na onaj dole prozorčić gdje je smanjen tekst koji je izašao u JutarnjenLISTU. Moje kolege pišu o »pijanim» profesorima, što znači da nisam jedini koji misli da je to moguće. BOŽANSTVA PIJU! Dobro, istina, ruku na srce i ja ločem k'o lud i ne samo vikendom i ponedjeljkom, srijedom i petkom kao i oni ( božanstva => profesori ), ali opet, tu smo negdje. Pa Bože moj, sve je to za ljude.



Uglavnom, kao druga osoba navodi se profesor koji predaje geografiju u istoj školi gdje i ja učim i skupljam važne informacije od životne mi važnosti. Riječ je o gospodinu Jasminu Svenazoriću koji se tereti za masovni pokolj studentskih štakora u predvorju škole i u svlačionicama muškog predznaka, a po zbornici da i ne pričam. ( Naime, tako je situacija zaoštrena, zato što skupina gerilskih štakora redovito otimlje imenike i pretvara ih u salatu neptrpoznatljivog oblika. Jednom zgodnom prilikom gospodin Svenazorić je uletio u zbornicu i mitraljezom koji je bio namijenjen samo štakorima, pogodio i profesoricu poznatiju pod nadimkom The Old Bitch i od tog dana hoda poput pingvina.
Dok se kao treća osoba navodi gospodin kojeg predstavljaju kao tajanstvenog s crnom vrećom preko glave. => OK, rekoh da je riječ o 24 SATA, tako da tog zadnjeg ljubavnika – kandidata ne uzimate previše k'srcu!

No da se ja vratim slijedu događaja. Znači stali smo na petku i 14:30 i zagrebačkoj luci Pleso i tajanstvenom crnom muškarcu ( vidite, nisam niti pomislio [ ok sada jesam ] { ali prije toga nisam }, iako sada jesam, kako je riječ možda o ženki < ljubavnici >, a ne o muškarcu ) => BOŽE, KOLIKO SAMO ZAGRADA!!! No dobro, opće je poznato da gospođa profesorica the božica ima i lezbijske sklonosti, tako da je moguće da je i u igri The Old Bitch, jer po neprovijerenim informacijama koje posjedujem ona je također nestala s lica zemlje. YUCK! Iako se iskreno nadam da nije! Uh, sve su mi se dlačice digle na tijelu. Nakon što je ušla u zrakoplov, moji tajni agenti su ušli u zrakoplov s mini kamerama, fotoaparatima, zvučnicima, mobitelima, satelitima, vibratorima ( za vlastite potrebe ) i ostalim ini čudima koji su im potrebni za kompetentno obavljanje njihove špijunske dužnosti. No, kada je avion sletio u Sarajevo ( naime, sve nove linije za zapadne zemlje sada iz sigurnosnih razloga idu preko sigurnog i službenog Sarajeva ), pa kada su izašli u Sarajevu, gospođa the teacher Guzmanič se izgubila. Nije je bilo nigdje. Kao da je jednostavno nestala, isčeznula, totaln ju je zemlje progutala. No pustimo te rečenice koje bi možda mogle dočarati njen nestanak i odmah krenimo iu svršimo s istinom. Naime, za vrijeme trajanja leta, negdje iznad Ljubljane ( naime, avion za zapadnu Europu ide prvo u Ljubljanu, pa onda opet preko Zagreba za Sarajevo i onda iz Sarajeva za Moskvu i iz moske preko Beograda za London => i to sve iz SIGURNOSNIH RAZLOGA, ponavljam ) je izletila s padobranom u naručju svog tajanstvenog ljubavnika. I TADA JOJ SE GUBI SVAKI TRAG DO TRENUTKA KADA SE PONOVNO NEŠTO NE OČITUJE, ALI SE OPET GUBI NAKON ŠTO SE NAŠAO, PA ONDA JOŠ NEKOLIKO PUTA TAKO! Uglavnom!

I tada, sve svjetske novinske i televizijske agencije prenose. Tako BBC World govori o »Tajanstvenom i misterioznom nestanaku profesorice iz hrvatske – OTMICA IZVANZEMALJACA ili OTMICA OD STRANE UČENIKA?!», dok hrvatski mediji među kojima su se najviše raspisali Moja sudbina, Moja tajna, Moja kob i Istinite priče koje je ispisao život u dogovoru s Bogom donose eksplicitne naslove poput: »NAŠA VIDOVNJAKINJA TVRDI KAKO JE PROFESORICA MASNE KOSE OTETA OD STRANE KOMUNISTA ZALUTALIH U SADAŠNJEM KAPITALISTIČKOM DRUŠTVU!», »NJENA SUDBINA JE TAKVA – NESTANAK I NIŠTA VIŠE DOLI NESTANKA! I MOŽDA NEŠTO VIŠE!, »NJENA AURA JE BILA TOLIKO JAKA DA VIŠE NIJE MOGLA ŽIVJETI I UPRAVO JE ZBOG TOGA NESTALA!» i slični sudbinski naslovi, dok CNN uporno frustrira narod sa svojim frustrirajućim izjavama: »KANIBALIZAM PONOVNO PRED VRATIMA SUVREMENE EUROPE, NA BALKANU?!», a njemačke informacije na RTL – u nismo mogli prenijeti zbog nedostatka sutručnog obrazovnog kadra ( mene koji ne znam njemački ), a pošto su oni ( njemački RTL ) sinkrolizirali sve informacije, nisam se mogao snaći, tako da ćemo i ovaj put zajevati Njemce, pa skoknimo odmah do Britanaca i Reutersa koji slučaj komentiraju kao »MLADI BALKANCI NISU MOGLI PODNIJETI PORAZ I USMRTIVŠI SVOJU PROFESORICU POKŠALI SU SAKRITI SVOJE NEDOSTATKE – NEZNANJE!» Naravno, i još nekoliko svjetskih novinskih i televizijskih agencija prenosi ovaj nemili ( ah sada ) događaj, ali zbog nedostatka vremena ( i mojih živaca ) ne mogu prokomentirati baš sve, jer to bi jednostavno potrajalo, trajalo, trajalo, trajalo i trajalo. Uglavnom, shvatili ste. Nadam se kako ću uskoro nabaviti nove informacije i tajanstvenom nestanku profesorice turskog jezika, gospođe Guzmanič i otkriće tajnog identiteta tajne osobe bez identiteta. WTF?! No dobro. Nadam se da nije umrla i da je dobro i da će mi dalje nastavit' predavati taj divan, i nadasve umjetnički jezik ovog suvremenog svijeta. Mir s vama, braćo!

Post je objavljen 18.01.2006. u 12:22 sati.