Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/forgetjane

Marketing

PRIČA O DAUGHTER JANE

Njena majka je moja dosada, a otac moj bolesni um.
Daughter Jane je moj alter ego, heroina mojih snova, fascinantna žena – dječak., često kontradiktorne osobnosti i opsjedajuće ljepote. Glave napola obrijane s par dreadova i crno – crvenih rapsova, a napola duge plave.
Naravno, Daughter Jane je bila najbolja borderica, tj. border koji je ikad postojao, tj. postojala.
Odrasla je u disfunkcionalnoj obitelji svojih posvojitelja, u kojoj je bilo mnogih bizarnih incidenata kao npr. kad joj je pomajka uhvaćena za vrijeme spolnog odnosa s muškom ovcom.
Doživjela je prosvjećenje u 16. godini života i odtad je napravila nekoliko najvažnijih stvari u životu.
Iziritirana pogreškama u prošlosti, ubija jednog od svojih bivših. Jedinog čovjeka kojega je ikad mrzila, a mrzila ga je toliko da ju je to opsjedalo dok ga nije ubila.Legenda govori da ga je bacila sa skala jedne slavne građevine. Za svaki slučaj, još ga je pedesetak puta izbola nožem i skakala mu po glavi dok mu nije počela curiti moždana tekućina.Za taj čin Daughter Jane nikad nije bila kažnjena, naprotiv, bila je nagrađena jer je on ionako bio svima na smetnji.
Nadalje, snima kultni erotsko – borderski film kojim postaje poznata i cijenjena u svim društvenim krugovima.
Nalazi muškarca svog života Fensi Kul Pankera s kojim uživa u sadističko – mazohističkoj vezi punoj ljubavi, poštovanja i nježnosti.
Taj Fensi Kul Panker je bio inteligentan i nadasve zanimljiv čovjek koji je uvijek imao razumijevanja za Jane. Volio ju je iznad svega, a ta njegova ljubav čest je prelazila u perverzno – očinsku.Devet mjeseci nakon njihovog upoznavanja, Jane mu rađa dvoje djece, dječaka i djevojčicu.
Dječak je, na žalost svijeta, fizički sličio na oca, dok je po osobnosti i u duši bio ista majka. Nakon brojnih neuspješnih odvikavanja, umire od predoziranja s
13 i pol godina.
Djevojčica je pak, fizički sličila majci, vitka, visoka, duge mekane plave kose, ali je u duši bila sasvim nalik na svog oca. Za nju se smatra da još uvijek živi na nekom zabačenom otoku u Tihom Oceanu.

Daughter Jane je umrla u nerazjašnjenim okolnostima u 27. godini života. Nagađa se da je uzrok smrti bila nesretna kombinacija noćnog bordanja i alkohola.

Njen Fensi Kul Panker i otac njane djece, od tuge za njom, 666 dana nakon njene smrti, razrezao si je trbuh, te se pustio da polagano umre u teškoj boli i patnji.

Dječak i djevojčica nisu se puno izlagali javnosti, osim pri izlasku iz rodilišta, pojavili su se i na majčinom sprovodu.

Daughter Jane se, osim glumom i bordanjem, bavila i pisanjem, te je objavila 7 zbirki kratkih priča i 7 romana, što je i najvažniji dio njenog umjetničkog stvaralaštva, ali je, po mišljenju mnogih istaknutih kritičara, nedovoljno cijenjen.

Post je objavljen 17.01.2006. u 11:24 sati.