Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ikandea

Marketing

Grga se preselio. A gdje je nestalo Biće?

Ne znam zašto uopće pišem ovaj post kad mi ga se tako ne da pisat. Valjda zato jer mi je dosadno? Nisam nimalo od volje i koliko god mi je dan bio dobar tako me ubio u pojam... Previše je stat u šk od 8.50 s tim da nas je crtanje pustila oko 10, išli u Knežev dvor i iza toga 3 prazna sata. I onda opet u šk, i nakon 2 sata opet prazno... I onda opet tupiš mrtav umoran, gladan, a s takvom mukom u stomku, boli glava, strava, i onda opet na sat engleskog.... Nešto najdosadnije što može bit. Premorena sam. Bilo je ipak i lijepih stvari. Npr. naganjanje golubova po Pilama. Ja i Bil.... naravno. Lijepo je bar na tren zaboravit na sve i bit od srca vedar i nasmiješen, pa makar za to razlog bio i trčanje za golubovima. =)
E dobra je vijest da se moj maji cakani Grga Mihaljevič sinoć preselio. Iz one tegle u kojoj sam ga i dobila Grga je sad u akvariju. I ima masu prostora i sad istražuje akvarij i uvlači se u školjke i ne ispunja mi želje a kao trebo bi jer je zlatan... Btw Grgu sam dobila za Božić od ee... I to je jako hiperaktivna riba.
E, Biće. Tajanstvena osoba iz 6-ice. Biće nije moja tajna ljubav. Nije neko ko me zanima. Biće je meni samo jako lijepo. Ei nije. I Biće se kreće na relaciji Lapad-Grad ali zašto se kretalo tuda kad je Bićev glas odao da je purger? Biće je inače bilo stvorenje neprepoznatljivog spola dok nije progovorilo. I moram obavezno napomenut da Biće nije predmet ismijavanja... Samo nam je zanimljivo.... Po Einoj relativnoj procjeni ima 13-14 god. Ja mislim da je ipak starije. E btw hvala ovim putem Peru što nam je pružio potporu u traženju Bića po gradu. Biće je bilo s nekom starijom ženom (pretpostavljena mama) i ja sam ga svojim oštrim okom s početka Straduna skontala oko Gradske kavane. Nažalost, ea je bila preočita i Biće je skontalo da je predmet praćenja i istraživanja pa smo morali uteć kroz ulicu na Stradun i rastat se po prvi i posljednji put s tim lijepim stvorenjem... =(((
ik


Post je objavljen 16.01.2006. u 21:48 sati.