Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/newwaveofbritishheavymetal

Marketing

O happy(sad) day part II

TO je onaj post koji mi se zamalo izgubio. Stay cool..no picture for today...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Evo ljudi bilo kako bilo u svakom slučaju nije dobro. Škola se opasno približava, ispiti i sva sranja će uzeti maha i učiniti naše živote totalno dosadnima i puunim išćekivanja... I šta drugo da se kaže osim škola saks. Zadnjih par dana je proletjelo. Sve se burno odvija u našem malom gradiću koji je puun događaja. Friški tračevi poput tko je s kim, tko više nije s kim, tko je pretučen, tko je opljačkan ili prevaren šire se brzinom većom od brzine svvjetlosti, a to je negdje warp 10. U zadnje vrijeme je gotovo postao običaj da se stalno netko tuće, jer oćito je spretniji na šakama nego na mozgu. I tak dok vrijeme odmiče trudim se uživati u svim blagodatima života. Hrana, piće, glazba, TV, izlasci, surfanja, igranja online igrica itd. Zašto jednostvano nemamo izbora kaj se tiće škole. Moramo se školovati da bi mogli "donekle" normalno živjeti. Ali mislim da se vrijeme provedeno u školi može iskoristiti bolje od same škole. Imam novi DVD od AC/DC : live at donington, imam Rolling stonse iz 1969. Još nisam stigao pogledati koncerte, ali sada se baš spremam. Gljivičica me gnjavi da napišem novi post i pišem ga, ali neće bit danas objavljen. Osim ako se ne dogodi čudo. Gledao sam po 2. put film Kraljica prokletih i mogu reći da je fantastičan. Mističan, vampirski, rock i pun dobre glazbe i tekstova. Sam naćin na koji je osmišljen i predstavljen mogu reći samo da je jako u mom stylu. Onak film je jednostvano heavy. Zadnje dane se opijam sa zvukovima Black Sabbatha... Jučer (subota) je bilo fenomenalno. Mislim uvijek je fenomenalno, ali jučer je bilo somethin spešl. Imam osjećaj da sam se samo ja zabavljao, da je samo meni bilo super, jer su svi ostali otišli brzinom munje, tako da sam ostao u društvu dvaju cura i frenda ;) . Black rose i princes se nisu udostojale doći unutra i popit jednu s nama, gljivičica i ziha jesu ;) , reho,fifi,kuks,martina,dodo i frenki su uobičajeno drmali. Dodo je imao malo iskustvo sa izbacivanjem želučanih sokova, ali ništa bed hehe. I kaj da još izfilozofišem. Zaletio sam se do nautilusa i bilo je ok.Bile je super ,ljudi poput gorana pintarića, petre rogelj itd.. Jako fora cura. Bile su i Mateja i Žuža,Palfica i još jedna cura, ali je došlo do nekih grdih nesporazuma, pa su se pokupile... U srijedu sam bio na gledaoni Grin deja i to DVD Bullet in a bible. ONo koncert je bio lud, a najjači mi je drumer ilitiga bubnjar. I tak mi je najjače kaj u sub smo u gradu na kraju ostali ja i bobo. Svi su se pokupili bez riječi. Još smo se kod njega razgovarali do 3 i 15 i onda sam se i ja pokupio. Zaspao sam gotovo trenutno.i imam još za nadodati da je došlo do jednog sranja koje me ne predstavlja u svjetlu u kojem jesam već narušava moj osobni imidž i narušen sam u oćima jedne djevojke. Ja sam sve objasnio, ali se bojim da sve više neće biti isto. Mogu se samo nadati...
Special thanks to Bobo, KuxXx, kauč, Ziha, Luda Gljivičica, Reho, Frenky, Mile i Green day, Fifi i Njam njam...
Vidimo se pipl.

Post je objavljen 16.01.2006. u 19:16 sati.