Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fensidnekitice

Marketing

3. posla iz Kittyne noćne more

Pa krenimo redom:

1. Kuhanje – Hajde, hajde neću se toliko žaliti oko kuhanja. Nije to toliko teško koliko se čini kad me kroz prozor susjedi gledaju kako baratam s kuhačama, tepsijama, padelama, loncima, noževima i pajima ( paj je sprava za juhu, ili kako kaže prijateljica Z. – grabljača! Hvala prijateljici Z. na ovoj opasci. op.a.). Kuham, pečem i pirjam svašta. Najviše volim spremati 'hopa-cupa' jela.. ona gotova za 5 minuta.. Što se zgražate*??? Juhice iz vrećice, pašta sa sirom i vrhnjem, 'šefičino' polu-gotovo šugo ili još bolji njeni zamrznuti njoki, pravi su specijalitet (ali samo u slučaju da ih zgotovi dotična Kitty u posebnoj međik kuhinji (kao u Sim's ovoj mejkin međik kuhinji) na brdu voljenog mi grada). Ma da prste poližete!
2. Pranje – 'pranje suđa' ne želim da mi se spominje! Tu aktivnost pak posebno mrzim! Dirati tuđe strugotine s tanjura mi je nešto najmrskije na svijetu. Ovu aktivnost preživim jedino u slučaju ako prije samog početka zgrmim duplu 'votku-martini' sa porcijom šećera i naravno tankim gumenim rukavicama koje će zaštititi moje tek nalakirane noktiće i iznjegovane ručice posebnim, ne tako jeftinim kremicama.
3. Peglanje – ta aktivnost mi zadaje takve glavobolje i bicepso- / tricepsobolje da je to za nevjerovat! Nakon samo 5 minuta obavljanja ove aktivnosti ruke mi se počinju tresti. Glačalo, peglu, odnosno 'spravu' kako ju ja od milja zovem, počinje mi biti teško. Daska na kojoj peglam, odjednom postaje visoka. Abnormalno visoka za moju malenkost nisku samo metar i šezdeset. Nakon nepunih 10 minuta noge mi počinju klecati, u glavi od silne pare koje ispušta 'šefičino' mega-velika 'sprava' počinjem imati halucinacije.. prave Saharske halucinacije.. Priviđaju mi se Andie Garcia i Sean Connery u mlađim danima, a to svakako nije dobro za moje hormone.

DODATAK POSTU (koji nema veze s vezom, a pogotovo s poslovima iz noćne more, op.aa)
Pušenje – J neću ništa posebno reći.. samo ću reći da mi jedna određena količina nikotina jaaaaako paše uz kofein s povećom količinom bijele razvodnjele tekućine koja u sebi ima malo mliječne masti. One od 0,9 °% molit ću lijepo! J Kavica baš kao što sam danas obavila sa mojom prijateljicom-susjedom u svom omiljenom 'jednoslovnom' kafiću J I baš mi je bilo fino sjediti, usmrditi se malo i malo zatrovati svoja malena pluća. Čirs!

Vaša fensidna kitica Kitty


Post je objavljen 11.03.2006. u 00:18 sati.