Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/angelsdontkill

Marketing

Petak 13.

I tako danas je petak 13.što upće nisam shvatila dok nisam otišla naTarin blog.Heh u ponedjeljak je škola.Užas.Danas sam išla kupit frendici dar za rođendan kojeg slavi sutra.Već vidim zabava i pol.I to zbog jednog velikog razloga kojeg sad neću spominjati možda jednom kažem.I da se vratim na današnji dan,lijepo sam ja tražila taj jedan cd koji je izašao prije 36 godina i hvala dragom Bogu našla sam ga.Drugi put ću dat limit koliko najviše cd može bit star,10 godina najviše,dobro ajd 15.
Najvjerojatnije ću morat ić sa sestrom na Helloween koji je premješten u Boogaloo moj nadraži.
Najbolja stvar je da sam ja potrošila sve pare(na sve druge ljude osim na sebe)tak da će mi ona platit kartu(baš lijepo kao i za Nightwish) jer ipak baš bi ju starci pustili sami pa ja tu upadam,a ona ne želi ići sa mnom na Bolt Thrower,Malevolent Creation,Nightrage i Necrophagist a upad je samo 65 kuna.Baba a ja mogu ić u Močvaru s njom na sva moguća heavy/power i rock dešavanja.
I da se vratim na školu.U srijedu sam na porti da vidim kaj imam tad;matematika,kemija,TZK,fizika,glazbeni,latinski,geografija.Dobro je.Sam da mi opet lik iz latinskog ne počne:Gle ovu darkericu.Ne da mi se objašnjavat da nisam darkerica,a obećao je da me neće više tak zvat nego,pazi ovo,crna kraljica.Dobro,dobro.Moram si poboljšat ocjene ovo polugodište.Ne smije bit kao na kraju prvog razreda.
Pročitajte šta je Henkka rekao:
Next day we had the first club show ever in Slovenia, and city was the b-e-a-utiful Ljubljana. Great crowd, I have to say. Zagreb was great, our catering girl took me and Roope to the city and showed all the cool stuff. The show was great, the fans were amazing, we never played in Croatia either, and it was mindblowing!!!!
Pa znam ja,mislim ono mindblowing.Bolji smo mi od janeza.oni su uštogljeni.

I da pogledajte dolje mačku od mog frenda iz razreda.Kaj nije žalosno?
Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Post je objavljen 13.01.2006. u 21:27 sati.