Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/allgames

Marketing

Serbia 21-st Century!!!!

Radnja se odvija u prosecnoj prodavnici kompjutera:

--Ulazi par srednjih godina,dobar dan-dobar dan-mi smo dosli da sinu/cerki da kupimo novi kompjuter.Prodavac malko dize levu obrvu,startuje scan mode i ocenjuje materijnu (ne)mogucnost doticnih kupaca.Zatim oni prelaze na malo prisniju varijantu,kao,znate sinu/cerki treba komp da se igra,malo interneta,bla,bla,bla...ali uglavnom da se igra,nema smisla da vati tolike pare za igraonice.Tada prodavac prijateljsi potapse tatu po ramenu i mig levog oka mami pocinje da im hvali svog konja(jesam li ja to rekao ciga?).Roditelji su ubedjeni komp je prodat tj."top-gammer something-special"-Pentijum cetvorka i to jos na rate,pa poklon,da se covek rastopi od miline.Prodavac im je ustvari prodao ladan burek sa 256 MB ramai Radeon 9200(obican)...Nakon bolnog razocarenja i krokodilskih suza sina/cerke kada se omiljena igra iz igraonice pretvori u bullet time u Matrixu,roditelji hitaju nazad kod prodavca uz drnjavu sa vrata:Kako si nam ovo govno prodao,da ti ja.....tada prodavac dize obrve u sirokom luku do ruba kose,namest most innocent face,pruza ruke sa otvorenim dlanoima i kune se u babu!

Vidite ovo se meni dok sam bio mali nonstop desavalo,tata zna prodavca dace on nama pravu robu nema sta a kada dodjete sa novim kompom ono da vam se smuci zivot.Velike pare ste dali za ladan burek koji nista nevredi,a jos na kraju vas okrive kako ste nezahvali i stalno hocete jos!
Sta vi mislite o ovoj temi?

Eh da i jos jedna stvar ljude koje mrzim,vidite ja sam moj Ps1 dobio sa 7 godina to je bilo 1997 i rasturao sam ga svaki dan.I tako prodje era Ps1-ova i dodje era Ps2 to je bila negde sredina 2001.I ja sa very innocent face svaki dan trazim Ps2 ali uvek ista prica:Ti si odrastao sta ce ti ta sprava,Ponasas se ko dete! I tako do danas ja posle vise ocajnickih gestova nikako da dobijem Ps2!Ali ima ljudi koji su prakticno budale,njih nezanima PS2 a dobijuga od nekog dalekog,dalekog dalekog rodjaka i bace ga negde na tavan ili ga drze kao trofej.A ja kljucam,mrzim takve ljude mrzim!!!!!!!

Koji sam Final Fantasy lik:




Cloud Strife
You are Cloud Strife! The main Character in Final Fantasy 7. Cloud fights as a mercenary who later joins AVALANCHE in order to grab some quick cash. What seems like a simple bombing mission turns into a quest to seek the warrior he once stood beside. Throughout his adventure, Cloud is forced to take on the challenges of facing the identity of his own life as well as struggle to save the planet.You are arrogant, cocky, but full of ambitions.



Post je objavljen 07.01.2006. u 14:18 sati.