Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bozanstvo

Marketing

Religioznost na dijelu!

Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us

SUSRET S DRUGIM PROFESOROM «PRVE HRVATSKE GIMNAZIJE»

IME: Jugoslaven
PREZIME: Komuniznečki
NADIMAK: Come to papa - CTP, Here I am, Riblja kožica
SEX: »aseksualan» muškarac, bez ikakvih sklonosti prema seksualnosti.
PREDMET: vjeronauk, Teen Star – predaje seksualnu edukaciju => A jebote! Strašno! No dobro, valjda man zna posao.
DATUM ROĐENJA: Poslovna tajna! => Ja na to kažem O, u ku***!
GODINE: Rekoh, poslovna tajna.
MJESTO ROĐENJA:Sveta zemlja => Sjedinjene Američke Države
UMIROVLJENJE: O tome će odlučiti srce, kada stane, tu je i njegov kraj.
POLICIJSKI DOSJE[B]: Poslovna tajna je ta da je nekoliko puta optužen za pedofiliju u kojoj su protagonisti bili mladi ministranti na ljetovanju. => tužno koliko i istinito.

[B]GLAS
: Znate gospodina Svezačara Ivicu i njegov govor => IDENTIČAN, samo naš profesor – vjeroučitelj – svećenik Jugoslaven Komuniznečki priča još sporije i iritantnije. Svaku rečenicu počinje sa braćo draga, tako da je upravo zbog te svoje, nazovimo to poštapalicom, nekoliko puta upao u govna, za vrijeme davanja jednog intervjua za jednu našu državnu i politički povodljivu televiziju započeo temu o pedofilima upravo ovim riječima Braćo draga, pedofili..., nakon čega je Mrs. The Zakoljetenjensmijeh Svrbić odmah prekinula njegovu rečenicu, tj. te tri riječi koje je izgovarao cca 3 minute, tako da je tada došlo do nevjerojatnog skandala, većeg od odvratnih fotografijama koje potvrđuju to isto. Naime, profesor – vjeroučitelj – svećenik Jugoslaven Komuniznečki je htio reći »Braćo draga, pedofili su apsolutno ljaga našem društvu. JA NISAM PEDOFIL! JA NISAM PEDOFIL! JA NE VOLIM DJECU! JA NISAM PEDOFIL! JA NISAM PEDOFIL! DJECA SU SLATKE OVČICE! Bilo kako bilo, nastavimo dalje.
HOD: Feminizirani hod na kojem mu zavidi svaki nefeminizirani peder koji teži feminiziranosti. Uglavnom!
FRIZURA crna perika i šarena kapica! => cute!
VJEROISPOVIJEST: E sada. Njegov životni put ga je proveo kroz mnogo vjera i sekti, tako da je do danas probao 284 vjere i sekti. Danas je katolik i svećenik, što ste do sada mogli zaključiti, ali prije te titule je bio budist, hinduist, protestant, pravoslavac, slijedbenik Crkve začeća, slijedbenik Crkve nad Crkvama, sektaš Crkve koja ima ime Crkve nad Crkvama u vrijeme mnoštva Crkvi u svijetu mnoštva Crkvi i sličnih, dok je i danas u slobodno vrijeme ateist, kako sam za sebe kaže.
STANJE: Nije u braku, ali trudi se i svakodnevnim naporima pokušava od Katoličke Crkve i službenog miroljubivog Vatikana stalno traži da se ukine celibat, ali ne u cijelom svijetu, barem u njegovom slučaju. Kako kaže, njegova ljubav prema Crkvi je velika, ali aseksualnost je također prevelika žrtva koju je on do sada uspio nekako izdržati, ponavljam, kako on kaže.
DJECA: E sada, neki kažu, pogotovo njegovi vjernici kako ima nekoliko djece, najmanje šesnaestero, na svakom kontitentu po jedno, dok prednjače njegova djeca s njegovom DNK u Europi, pogotovo u Turskoj, dok u azijskim zemljama nešto slabo hara i svoje korijene širi. Naravno, to pričaju i znaju samo njegovi vjernici koji svakodnevno bale i plaze po oltaru na njegovim misama, pa kada se vraćaju sa mise otračaju i sebi očiste svoje duše s pričama. Stare, odvrate, ljuskave i gadnjive babuskare koje svakodnevno doslovno, ponavljam DOSLOVNO plaze po oltaru svakodnevno svećenikov život obogate za jednu ljubavnicu, dvoje djece i tri do četiri pedofilska slučaja u kojima su žrtve njihova unučad i ponekad one same. Da ziher, pa i svećenici imaju ukus, iskreno se nadam. Yuck!
STIL: METAL, burazer!!! ;) – crno, crno brate dragi!
RAZREDI: Predaje svim učenicima u školi, ali kada je u inozemstvu ( kako kažu, dok vjernice njegove imaju drugačije priče, ali o tome nekom drugom prilikom ) mijenja ga časna sestra The Sister. Pravo ime joj nikada nismo uspijeli saznati. Pokoj joj duši! Ah! Upsss, pa još je živa. No dobro, slab sam na tu rečenicu kada su u pitanju vjerske stvari!
PROSJEK JEDINICA PO DANU[B]: Jedna molitva jedan, dvije molitve jedan, tri molitve jedan, četiri molitve jedan, pet molitvi jedan i tako do dvadesetipete molitve vlada jedinica, dok od dvadesetipete ( 25 ) do osamdesetisome ( 88 ) je zaslužena dvojka, ali ukoliko znate od osamdesetiosam ( 88 ) do stodvadesetipet ( 125 ) dobit ćete lijepu trojku dok skoro nedostižnu četvorku dobit ćete ukoliko znate od stodvadesetipet ( 125 ) do tristoosamdesetišest ( 386 ), a za peticu ne postoji broj molitava, osim ukoliko znate napamet Ku'ran, Bibliju ( Stari i Novi Zavjet ), Svete spise indijskog naroda i još pokoji sveti spisak religija sa istoka. U svakom slučaju, mnogo traži! A čujte, vjerski standardi Sjedinjenih Europskih Država! Rekoh, zajebat će nas totalno!
[B]KOMENTARI UČENIKA
:
»...Draga braćo, kaj je to ono onaj frik s onom kožom i šarenom kapicom?! Jebem, jebeš, jebe, jebemo, jebete, jebu, pa baš i ne volim tog frika...» ( op. tom friku iz 3.C razreda je to poštapalica, u svim licima obavezno mora izreći glagol jebati. => hrvatski mu je jača strana!
»...Ne volim ga, brate dragi!...»
»...Nekako mi je, pa ne znam, nekak' je čudan, nastran, jako neprihvatljiv, jadan, očajan, ma nekako mi nije drag. Ne znam, ne volim ga i slične spike. Nego, o kome pričamo?!...» => molim plavuše da se sada ne uvrijede, ali ovo je [I]Splasnuella iz 1.G razreda i definitivno je klasičan primjer jedne plavuše.
»...Heeee, heeeeeee, heeeeeeeeeee. Dobar je, dobar! Jako je dobar. Sviđa mi se, a i ja njemu, po svemu sudeći. Dobar je, je, je, dobar je!...» OK, bilo kako bilo!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Ovih dana se nalazio na plaži pored moje, tj. njegova ležaljka je bila do moje, tako da smo malo popričali i on, kao svećenik me čuvao od stranih tajnih agencija i onih naših malo manje djelotvornijih. :)


NJEGOV NAJDRAŽI CITAT: »Braćo draga, mnoštvo je svijeta oko nas ovih dana, ja sam tu kao pastir, a vi ste ovce pod krilom mojim. Rimu slažem, ali mi neš' ne ide, neku drugu spiku možda nabacim, ali ne znam hoću li se uspijeti prebaciti na nešto drugo. Fan sam Eminema, fan sam glazbe te, vi ste moje koze, pardon, ovce i ja vas volim i tako to. PUSICA!»

I NA KRAJU JAVNA ISPRIKA DEČKU IZ VUKOVARA, poznatijem pod nadimkon Darkskull. Ispričavam se, ali mislio sam da si žensko... :) Ah, događa se!


I NA KRAJU JOŠ JEDNA JAVNA ISPRIKA! Ona se sada odnosi na anonimnog posjetitelja ( napominjem, MUŠKARAC JE, MUŠKARAC JE, MUŠKARAC JE, MUŠKARAC JE ) kojemu sam slagao puzzle na blogu. Ispričavam se, ali pošto jakoooo volim žene, događa se da sve ljude pretvorim u taj spol!Oprosti, MUŠKARČINO!


I ova javna isprika ide za sve one koje ću ponovno osloviti u ženskom rodu!a BITI ĆE I TAKVIH, a vi MUŠKARČINE, hrabro podnesite pritisak i poraz!


Sve vas ljubi Štreberov Buntovnik!

Post je objavljen 05.01.2006. u 15:59 sati.