Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/verona

Marketing

kičmitis popušta

...i vraća se osmijeh na moje buci, buci lice...Kaže mi jedna moja draga prijateljica da pretjerujem. Ali nema tu nikakvog pretjerivanja: jučer sam s još dvije nonice čekala na red za fizikalnu terapiju. Ha, ne'š ti izlaska!
- Danas ćemo struju i magnete, tako je doktorica napisala - kaže fiziotarapeut (pa ne puno stariji od mene).
Ma može, mislim si ja u sebi, iglice, struja...samo me osposobite prije maškara...Jer inače, preostaje mi samo biti stara baba ili vještica...

Ah, šalu na stranu...bolje mi je. I baš se veselim produženom vikendu, jer danas sam luda od posla! A tako sam pametnih stvari našla na ovom pametnom internetu!
Jedna tako pametna, u moru pametnih stvari, je detoksikacija! E pa svi vi ovisni o čokoladi i ostalim slasticama koje su se zaljepile za vas, SAD je pravo vrijeme za čišćenje organizma, jer ćete inače u proljeće kukati (i ja zajedno s vama) kako ste umorni. A taj umor, bezvoljnost i sve ostalo što vam se prikrpalo, alergije, boleštine... nisu ništa drugo nego toksini.

Znači sve ono što smo unesli u svoj organizam, a nismo iskoristili za neku energiju, ostalo je u našem tijelu kao otpad!

Onda? Što s tim otpadom?



Agrumi i voda! E to vam dođe kao dobar deterdžent i voda! A povrće: sirova mrkva, celer, radić...pomagala za čišćenje poput kakve spužve, četke, metle. Pa neka se praši od voće i povrća!
Slikovito za domaćice...a za muške posjetioce bloga, ta detoksikacija bi bila kao promjena ulja na autu...tako piše na ovom pametnom, sveznajućem internetu.

Bilo kako bilo, ako ste već krenuli na tu detoksikaciju, onda bi bilo pametno, da ne stvarate nove zalihe otpada. Znači bez večere na spavanje...da se ne bi opet zalijepilo nešto što ne treba.

Da ne bi bilo prevelikih šokova (za buci, buci) neka ručak bude ručak, s naglaskom na juhicu, salate, ribu i bijelo meso.

I desert na kraju:
I 10 minuta vježbanja je bolje nego ništa!

(ha ha, niste valjda pomislili da će sad pasti neki recept...aaaa nema toga više na ovom blogu!)

Pročitala sam vaše komentare iz prošlog posta...ma slobodno se izjadajte! Svi prijedlozi i savjeti su dobrodošli!



Post je objavljen 05.01.2006. u 14:29 sati.