Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/yellowspirit

Marketing

Here I am

evo i mene.. putovanje mi je čisto okej prošlo, nije bilo beda, nova mi i nije bila tak zabavna, računajući da sam u 2 već navelko spala. dočekali smo ju na trgu u Palermu, uz nekoog super-turbo pozatog pjevača Rona.. nismo bili na trgu celo vreme, bili smo i v nekšem kafiću, do 12 opće nisam imala osjećaj, da mi to slavimo, već mi je zgledalo kaj da sam negde na pijači. došli smo na trg, ispod palmi, oko 15 do 12.. atmosfera je bivala sve bolja i bolja, tak da se i meni raspoloženje popravilo.. min prije 12, i prije odbrojavanja, gledam ja na pozornicu, ali hrpa kišobrana mi je zakrivala pogled.. niš mi nije bilo jasno, tek dok smo odbrojili, mislla sam si, zakaj bogu nisam ja jedan imala? svi su nas pošpricali šampanjcem, koji se bez beda tam na trgu mogel kupiti.. onda su konačno počele svirati neke, nama strancima, poznate pjesme, i baš dok je bilo najbolje, morali smo iti, bus nas je v 1 čekal, inače nebi kak imali do hotela. najgore je bilo kaj sma se ujutro morala u 7 probuditi, jer nas je čekal još jedan celi dan razgledavanja.. tam smo posjetili negde 7 mjesta, a i bili smo na Etni.. Dva smo dana spavali u palermu, a jedan u catanii.. vodič nam je bil neki dosadni starček, koji je bil pun "zanimljivih" priča.. nismo uopće bili u shopingu, uopće nismo imali vremena, od krcatog programa putovanja, a i onda dok smo ga imali, dućani nisu delali.. ali nema veze.. sve u svemu, bilo mi je okej, vidla sam neš novo, malo popravila i naučila talijanski (tam ama baš niko nije znal eng)..

danas sam bila u kinu.. išle smo gledati narniu, iva, karla, davor i ja.. tu ledenu kraljicu sam kak mala skoro saki dan gledala.. se sam znala napamet. to je bil prvi crtić kojeg se zmislim da sam gledala, imala sam ga snimljenog na kazeti.. a film tek, bil mi je fenomenalan.. sve mi se vraćalo, točno sam znala kaj bude ko rekel.. a isti je ko crtić.. baš mi je lepo bilo.. posle smo bili v Portiju na pizzi.. nice dan..

evo nekolko slikica..

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

je, baš sam si razmišljala.. svi si čestitamo tu 2006., i mislim si, dok mi vele sve najbolje, fakat se nadam da bude sve najbolje.. tolko me toga čeka samo v toj jednog godini.. ova bude godina odredlila i daljnji tok mog života.. završila bum 4. razred, išla bum na pripreme za fax, išla bum na prijamni, i ako bu se najbolje, upisala ekonomiju u zg-u, tam bum se preselila.. trebala bi i vozački položiti.. jaj, fakat tolko bitnih stvari, nadam se da bum imala volje, jer ve je to to, ako se ve ne potrudim, pitanje kaj bu zišlo z sega toga.. samo još malo.. e, kakvo bum ja olakšanje doživela ak, i dok vidim svoje ime na popisu primljenih na fax.. mislim da bu mi to nekaj najlepše.. išla bum na prijemni na ekonomiju, i pravo, a mislim i na foi u vž-u.. no, ak se mene pita, najrađe bi studirala komparativnu književnost na filozofskom, ali, mislim si, kaj bum s tim posle.. joj, ve vidim kak sam se raspisala za fax. a kaj morem, ve nam je to akualna tema..

sutra se pak fešta.. znam da bu dobro. v štefancu smo.. bum si zela fotić, pa denem neke fotke gore..

neda mi se više pisati, i spi mi se pomalem,.. lefko noć!


Post je objavljen 04.01.2006. u 23:39 sati.