Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sljaker

Marketing

Varaždinska županija

"Županijska skupština Varaždinske županije na sjednici održanoj 13. prosinca 2005. godine, nakon rasprave o aktualnom stanju u tvrtki ITAS d.d. Ivanec, s osnovnom željom i namjerom da se nastavi proizvodnja u toj tvtrki, te da se zadrži što je moguće veći broj radnih mjesta, donijea je slijedeći:
ZAKLJUČAK:

1. Predlaže se Vladi Republike Hrvatske i gradu Ivancu da svoja potraživanja sa potraživanjima pravnih osoba u njihovu vlasništvu pretvore u vlasnički ulog.
1. Predlaže se Vladi Republike Hrvatske da putem Fonda za regionalni razvoj izvrši diskontirani otkup potraživanja vjerovnika, čija se isplata druga po redu prvenstva isplaćuje u prvom isplatnom redu.
2. Predlaže se stečajnom upravitelju da zatraži privremenu mjeru zabrane raspolaganja imovinom koja je u funkciji proizvodnje.
3. Predlaže se predstavnicima države i grada Ivanca, kao potencijalnim novim vlasnicima, neodložno započinjanje razgovora s drugim pravnim subjektima, koji utječu na mogućnost pokretanja proizvodnje.
4. Varaždinska županija će pomoći pokretanju ciklusa proizvodnje po realizaciji navedenog ili po nalaženju strateškog partnera sa 200.000 eura garancije vlastitom imovinom.
5. zadužuje se župan Radimir Čačić i Županijsko poglavarstvo da navedenim tijelima iz točke 1 prezentiraju cjelokupnu problematiku, te prate realizaciju navedenog zaključka."


Post je objavljen 02.01.2006. u 13:14 sati.