Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madworld

Marketing

It's alright, there comes a time


Pošto sada preko praznika imam mrvicu viška vremena, odlučih pridodati malo veću pozornost albumima koje sam tek toliko preslušala. Daklem.. alice in chains su predobri, prejebeni , presavršeni... nazovite ih pridjevom kakvim želite. Ja sam to odbijala slušati( zapravo nisam bila raspoložena), ajme meni majko moja gdje je meni bila pamet :D :D??!!?. Čitav dan sam hipnoizirana pod utjecajem unpluggda.. a sve je počelo s mojom božićnom željom da kristini ukradem sve glazbene dvd-e koje ima. (btw. dok ga ne spržim ne buš ga dobila nazad :P :P).. Prvi put od kad sam nogom kročila u močvaru jedva čekam alternative rock stars.. ali uvjerena sam da to samo moje novogodišnje raspoloženje i ushićenost progovara iz mene :). Iskreno žalim Ivu kad se vrati. Naše čru kejoi!s pankerice nije bilo samo tjedan dana, a za to vrijeme Lisa je dosegla svoj vilinski vrhunac (iako sam uvjerena da ona može još bolje :)), ja počela stavljati šljokice i maskaru(aha imala sam ju jučer štagod vi rekli :P :P.. to je spešl maskara koju primjećuju samo posebni ljudi :)), a imam i lak za nokte(aha!! Oke... sad se već bojim sama sebe) i slušam opsesivno chainse(oke.. sad me već ZAISTA strah). Iva, dušo oprosti, i vrati se što prije!!!!! Fali mi glas razuma... iako ovaj put nečeš imati utjecaja :D :D.. izgubljeni sam slučaj. Svi smo.. ali bi me jedan hm.. lijepi poklon mogao vratiti u normalu :).
Da..
Bili jučer u močvari. Antenat su divni. Iliti pjevač :). Ali i antenat :). Taman sam pol sata prije dobila poklon od frendice i onda imala pokemon napad šljokicama na jadne ljude koji su nakon nekog vremena bili prisiljeni pobjeći :)( dejđrim bez brige, dobit češ ih drugi put gdje god se sakrila :), a neki mi dopustili da ih ja osobno ukrasim( pozdrav kenny i mrtvoj patki :))..
No uglavnom.. spremam se na čitanje 6.dijela harry pottera. No manji problem mi stvara činjenica da se petog apsolutno ne siječam. Ničega. Prazno. Nula. Ali ne da mi se ponovno proučavat to čudo pa se nadam da ću nekako pohvatatii konce .
No uglavnom.. odoh ja.. čitai, spavati, nešto.. sretna vam svima 2006.-a, uživajte.. ne znam.. nema inspiraciju za nekakvu sm,islenu čestitku. Eh da.. čuvajte se lollobrigida :D.. zarazne su..


Post je objavljen 29.12.2005. u 21:25 sati.