Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/yellowspirit

Marketing

..fucked up day witch turned out okey..

danas mi je bilo fakat sjebano.. prvo sam se kasno zbudila, i niš mi se nije dalo delati, i onda je došla mama i poludela jer je se ostalo onak kak je bilo, ama baš niš nisam počistila..samo sam visela na netu,. trebam napraviti radnju za njemački, za sprachdiplom, a najgore je to kaj neznam još ni temu.. osnovna tema mi je kultur und wissenschaft (kultura i znanost), i ve si trebam najti neku unutar te..mislim pisati - nobelpreis, ali neznam dali bude mi to dosta materijala, pa pokušavam nekaj najti na netu i jebem se s tim, umjesto da se zavalim pored telku i spim,. ah. najgore mi je kaj me mama fast zbog toga jebe: kad buš počela? si kaj napisala? nebuš stigla? bla bla bla.. ma bum ja to, samo mi treba snage, i volje, a zasad nema ni jednog ni drugog u izobilju kod mene.. ve si mislim da bum sutra obavezno nekaj morala napisati, pošto v petak idem i nea me do ponedjeljka.. i onda pak v subotu idem na skijanje... nebum doma s frendovima i dečkom na novoj,, baš mi je bil bed dok sam saznala.. ve sam se već priviknula na tu misao, tak da se već tolko s tim ne živciram.. al fakat, najgore mi je kaj si bum odvojena od dečka.. ja sam nekad ful romantična, i nebi mi bilo lepšeg neg da se s njim v pola noći kušnem..jojoj.. ali nea pomoći, sam se tiješim da nejdem bar sama s starijima, ide još 5 ljudi sličnog godišta kak i ja.. ve sam skužila da nisam ni napisala kam idem, idem na Siciliju..
trebala sam danas na plesnjak iti, i već je se bilo dogovoreno, dečko bi mi tam ranije išel s bratićom, a njegova sestrična je trebala dojti po mene, i mi smo trebali posle dojti.. ali ne.. kaj bi to tak bilo.. starci su me sjebali..:si ti normalna? si vidla kakvo je vreme? nejdeš ti danas nikam izvan čakovca.. mislim, razmem ih, briga i se to, ali Rok bormeš nije tak dalko.. i nakraju nisam išla.. ja i davor smo išli do ina.. bilo je okej.. dečki su se zajebavali.. tam mi je bilo još bolje žal kaj na plesnjak nejdem, i kaj sam si dečka sjebala.. on se onda odlučil da ni on nejde.. nakraju smo završili kod njega, i gledali crtić Legenda o medvjedu.. bilo je baš lepo..

Image Hosted by ImageShack.us

crtić mi je fenomenalan.. ja inače jako volim te Disneyove crtiće.. predivni su.. svaki uvijek nosi poruku, i uvijek mi dojde da se rasplačem na kraju.. a ovaj je bil baš poseban...
tak da mi je večer baš okej ispala..

niš se ne čujem s curama.. sutra bum im se javila.. mogla bi do tamy kaj ju malo čujem i tak.. već mi fale!!fest..

baš sam posvojila virtulanog ljubimca..maju piggy tyu.. baš mi je slatka.. :-D



adopt your own virtual pet!


velik poZdrav od tye i mene..




Post je objavljen 29.12.2005. u 01:38 sati.