Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/yellowspirit

Marketing

_today_

Današnji dan prolazi nekak melankolično, sam mi se spi, i neda mi se niš, al dobro, niti niš preveč ne trebam delati. konačno sam obavila kupnju darova za starce i buraza, i to dost brzo, ko bi mi rekel;)

Image Hosted by ImageShack.us

Ujutro nam je v školi bilo okej, al najsmešnije mi je bilo dok je osigurač dišel, a onaj zbor je bil uporan, i nastavil pjevati.. skoro da smo ih onda i čuli, dok su "glasno" pjevali.. U metal sobi se naplaćival upad, nit neznam kolko, ali vidla sam da je Tina nakon pol h odustala od upada..velike li potražnje.. (kaj me ne ve neko krivo shvatil, neam ja niš protim njih). Naš prezident je vodil, tak je zbigecani bil, ko bi mu rekel.. na aukciji je dost dobro prešel, ali mislim da to more zahvaliti i malom, slatkom vitiju.. kak je taj mali babač slatki bil.. jooj.. Mislim da je na aukciji bilo skupljeno najviše para, najviše je bilo ponuđeno za antišu, a u stopu ga slijede radek i tkalčec.. cure su se fest nadmetale.. mi smo se dogovorile da bumo dizale cijene naših maturanata, pa ak niš drugo, pemo si skupa na kavu.. posle smo završili, nakon potrage za praznim stolovima po paladinu, inu, zrinskom i arcusu, u Hadu..

Navečer sam v gradu srela Kiku i Nikicu, i dogovorile smo se da bi i slijedeću srijedu mogle započeti feštu v Galeriji, a onda na plesnjak, ali zasad je to just a thought.. trebam s curama provjeriti dali bumo to mogle izvesti..

idem ve pomalem.. tuširati se, pa van..


Post je objavljen 23.12.2005. u 21:04 sati.