Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lutkice

Marketing

Recept za Božićnu puricu

Dakle... ne možeš fulati

1 purica (od 4kg)
peršunov list
češnjak
sol
ulje
bijelo vino (od 4kn)
mineralna voda
1 gemišterica (od 2 dl)


Uzeti puricu (obavezno odmrznuti) i staviti ju u oveću posudu. Uzeti gemištericu i natočiti pola čaše vina (čitaj 2 trećine) i ostatak vode i to popiti. Postupak s vinom i vodom ponavljati dok pogled ne otupi. Zatim posolimo puricu izvana i iznutra (koristiti samo ruke). Ponoviti točenje vina i vode dok te ne zaboli kurac i za ulje i češnjak i peršun i jebenu puricu.
Pozvati ekipicu, staviti još vina i vode na hlađenje... naručiti pohana pureća prsa sa dostavom.

Voila


2AS

Post je objavljen 21.12.2005. u 20:32 sati.