Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vojka

Marketing

Kraj škole :-) dogovori za Novu godinu :-(

Evo, učenici i učenice, stigli smo do kraja. Istina, treba izdržat još ovaj tjedan ali svi znamo da zadnji tjedan ubiti nema nastave jer su više-manje sve ocjene zaključene. Htio bi čestitati svima koji su dogurali uspješno do kraja, a onima koji su malo manje uspješni (recimo David) savjetujem da počnu učit ako ne žele završit petogodišnju srednju školu! Kolko god sam sretan šta završava škola moram priznat da me malo strah zadnjeg dana jer sam pred točno godinu dana (23.12.-zadnji dan 1.polugodišta) završio na hitnoj zbog trovanja alkoholom!!! Ove se godine to neće ponovit jer mislim ne-pit. Šta je sigurno je sigurno.

A sad malo o jednoj problematičnijoj temi-Novoj godini. Svake godine ista priča: stara ekipa iz osnovne dogovara se kod koga će se slavit (jedne godine kod mene, druge kod nekog drugog i tako se uvijek mjenjamo) i zbog brojnih nesuglasica do 2,3 dana prije Nove neznamo di ćemo. Prošle godine imali smo milion opcija a na kraju smo završili najjadnije, da vam opišem ukratko: nas 8,9 dečki sami kod frenda sa ful malo cuge tako da se niko nije ni napio (dobro,osim Kružića al njega smo sjebali) i svi smo išli doma oko 2!!! Mislim nije to tako strašno ali to smo mogli bilo koji drugi dan a za Novu bi trebalo nešto posebno, šta ne? Ove godine već je bilo skoro sigurno da ćemo ić kod Frana (kojem se ovim putem ispričavam šta sam mu zaboravio čestitat rođendan) u Gorski Kotar ali šta se slavlje približava to su šanse da odemo gore manje. Ako nebudemo išli u Gorski ić ćemo kod frenda doma ali već me strah jer ako budemo kod njega bit će nas oko 40 i znam da ćemo mu sve razjebat i da će bit sranje.
Ma bit će valjda sve u redu...

E da, između kraja škole i Nove je BOŽIĆ!!! E tu ne može ništa bit loše. To je najbolji blagdan jer jedem odličnu hranu,pijem božićni šampanjac i najbolje od svega-dobivam poklone! Jedva čekam da dođe Djed Mraz...

Meni će donest poklone a vama...

Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 19.12.2005. u 10:32 sati.