Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/newwaveofbritishheavymetal

Marketing

Hallowed be Thy name

Evo Reaper se vratio sa dalekog puta na koji je morao otići po par duša koje je već duže vrijeme želio. Otkada sam pisao prije nekog vremena svašta se dogodilo. Tako npr. od petka svaki dan pijem barem nekakav alkohol i to barem 1 l. Osjećaj je prebrutalan. Ja i frend smo sćehali već pun jarac vina. I jučer smo otišli naručiti 10 litara za feštu u petak. Mislim da bude zakon. Inaće to je vino jednog dedeka koje je prebrutalno. 6kn litra a 100 puta bolje od nekog tamo ribara za 14 kn.
U petak smo frend i ja maznuli staročeško, pa smo se zaputili na tamo neku proslavu Lennonove smrti. Nije još ništ bilo, pa smo se najeli graha s ričetom. Onda je on ostao a ja sam otišao na još jedan bambus u nautilus. Kada san se vratio već je počelo. Sjeo sam na nekakvu vrstu deke kraj povećeg broja cura. Bile su cure slijeva, cure s desna... Same cure. Nakon malo pobližeg pričanja i prvih kontakata jedna mi se svidjela, ali nisam imao mob uza se (oružje no.1) pa nisam mogao praktički ništa. No sve je došlo na svoje kada smo pjevali kasnije te večeri na karaokama. Dao sam joj svoj broj i to je bilo to. Od subote smo zajedno i mogu reći da već jako jako jako duuuuuugo nisam bio tako sretan. Možda čak nikad ni nisam tako jako.Cijelo vrijeme šećem gradom i slušam discman. Spržio sam si 13 albuma od Maidena u mp3, tak da je to zakon kaj mogu slušati...
Za komentirati imam jedino Gotovinino uhićenje. Želim ovako javno reći da ga podržavam, želim da ga oslobode, jer to zaslužuje jedan heroj domovine. Heroj, ne zločinac. Da nije bilo Gotovine i ljudi poput njega Hrvatska bi bila cijela poklana, razorena, a mene i vas danas ne bi bilo. I sada nas osuđuju što smo se branili. Baš me zanma dal bi Karla Del Ponte bila tak raspoložena da je čamila 3 mj u podrumu u strahu da joj se granata ili bomba ne dokotrlja pod noge. Kad bih samo znao njenu mail adresu. Mislim da bih je tako rasturio da to nije istina.
U ponedjeljak sam se razveselio kad mi je stari donio 2 DVD-a. Prvi dvd je dvd Black Sabbath iz 1999. u kojoj je originalna postava sa Ozzy-jem odsvirala sve pjesme sa prva 2 albuma. DVD se zove "The Last Supper" i fantastičan je. Drugi DVD je dvd od AC/DC odsviran 1996 u Madridu na Plazi de Toros de las Ventas, a zove se No Bull.
Eto toliko od mene.
Midnight, midnight, it's all night.



Post je objavljen 14.12.2005. u 12:35 sati.