Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pupindnevnik

Marketing

Seks po Hybridu (1. dio)


Dragi Hybridže,

eto da ti napišem koju o svojim iskustvima, što bi mogao biti kao neki ženski ugao, ali zapravo je to samo moj, osobni ugao.


Pušikanje

Najrađe bi počela kuknjavom kako sve to nisam dugo radila i da se više slabo i sjećam, ali to baš ne bi bilo istina, jer se seksa dobro sjećam, nije me još spopala amnezija.

Pušenje je, primijetila sam, omiljena tema kod frajera, nije da oni o tome vole pričati već vole postaviti pitanje istoga, izvade ga i čekaju svoje, a znaju i lijepo zamoliti kad već prođe neko vrijeme, umilno te pogledaju uz ono, „daj molim te malo“. Jebiga, priznam, nerijetko me se na to mora podsjećati, nije da me se mora moliti na koljenima, ali pali pristojnost i lupanje po osjećaju obaveze da se ugodi dragome.

Koliko god moji dečki pušenje morali rješavati sa post it-om, ono zalijepi podsjetnik na frižider ili sebi na čelo, ipak ispada da vole kako im to radim, i to ne tek tako da vole, već baš ono vole, vole. Iz tvoje bi tabele proizlazilo da i ja to onda volim, što nije isključeno, ali baš da tako volim, e pa i ne volim.

Imam jedan štos, ne znam da li da ga otkrivam... Bolje ne. I prije tog štosa, ili tko zna kojeg štosa, dobro sam izvodila gutanje zmaja. Jednom od mojih prvih ljubavnika stalo je srce kod svrške, pa me pito tko me naučio i koliko to dugo radim. A mene bilo sram reći da mi je to jedno od prvih pušenja u životu, mogla sam ih nabrojati na prste jedne ili, ajde, možda dvije ruke. Ispričao mi je da ode tu i tamo kod neke kurve u Esplanadu koja super puši i da mu se jedino još s njom to desilo, to da mu je srce stalo. Toliko o mom pušenju, još dok nisam znala pušiti.

Poanta je u tome da nisam nikakav osobit ljubitelj (ljubiteljica) pušenja, a opet dobro pušim. Naprosto se uživim kada mi se da, kad mi se ne da onda niti ne pušim. Otkrivanje glave da se sve lijepo vidi, ulasci i izlasci, pa svršavanje u usta i ostale bakanalije, sve je to dio seksualne slobode, predaje, opuštenosti koju treba imati sa ljubavnikom, bez nje nema dobroga seksa tako i tako, sa pušenjem ili bez.

P.S. Ima nešto u tome da je pušenje ponešto intimnija radnja od samoga seksa, iako, meni je lizanje daleko intimnije i treba mi vremena da pustim muškarca glavom prema dolje.


ANALNI SEKS

To zaista boli. Rijetko što boli kao to, ali samo u početku. I tu ne pomažu pretjerano ni lubrikanti niti kreme, fora je u sfingteru (da ne velim šupku) – dok se on ne opusti nema slasti! Ipak se tu radi o protuprirodnoj radnji, nemojmo se praviti da to ne znamo. Da, priroda nije računala na pederluk i naše ljudske perverzije pa nije odredila da se ulazi u guzu uz ciku i veselje.

Ja sam imala sreće s jednim dečkom s kojim sam to ipak uspješno obavila. Bio je super-nježan i super-strpljiv, a i ja sam bila super-zaljubljena u njega, i tako smo to napravili. I svidjelo se to meni, sfigi se opuštao s vremenom sve više. Ali, prvi, drugi put mi je bilo kao da mi noževe neko gura, preznojavala sam se od bolova, a on me uvjeravao da će to proći i da će mi poslije biti dobro – valjda sam morala vidjeti što će to biti poslije, uglavnom pristala sam na nožanje i fakat mi je poslije bilo super. Čim se opusti šule počnu praskati konfeti, mislim da se isplati probati.

No, opet bi naglasila da je to protuprirodno i da mi nije sasvim ok. To mi dođe kao nešto ekstra s nekim ekstra i to nakon nekog vremena, kad seks malo dojadi pa bi čovjek nešto novo zavrtio.

Mislim da je pornografija tu ostavila dosta traga, učinila je analni seks sasvim normalnim i prihvatljivim, barem su ga naši momčići tako počeli shvaćati zahvaljujući prevelikom uvidu u mađarske akcione.

Zašto bi ga muškarac htio primiti? Zato jer u interesu za ono što se događa suprotnome spolu pri odnosu, ševa u dupe je najbliža moguća onome što žene doživljavaju. Osim toga, ako je to dobro ženama, ako je dobro muškim pederima, pa onda je valjda dobro po sebi i čudim se da već nije prisutno masovnije oprobavanje ženskih dildoa u vezama. Ili je prisutno samo se o tome još uvijek šuti.


FORMULE

Mislim da žene ne funkcioniraju po principu formula. Ne znam da li da ja sada pokušam nekoliko svojih nabaciti, bojim se da ću ostati zalijepljena za virtualni papir do jutra i da i dalje neću znati izraziti u par točaka što očekujem od frajera u premetima po krevetu.

Evo, pokušat ću. Dajem si 20 min da razmislim. Ustvari, poslužit ću se tvojim točkama, to će biti jednostavnije.
1) mora zadovoljavajuće izgledati, ali bez šarma i dobre priče neće doći do koitusa
2) izdržavanje do mog orgazma nije presudno - uvijek postoji drugi put
3) ne mora imati od 15 cm naviše, važno je da je potentan, da živo poskakuje i da se tvrdo drži – bolje manji a fino čvrst, nego velik a u nedoumici oko svoga stava
4) ne znam otkud ti ta glupost oko latica ruža po krevetu, ali silovanje istih vjerujem da pali – neloša ideja:)

Ono sa vaginalnim i klitoralnim orgazmom – vaginalni nije problem, a nije ni klitoralni, samo treba doći do trenja ili pritiska na klitoris, on se ne događa samo opetovanom penetracijom. Treba to pitati dragu, ona najbolje zna kako i što joj paše. Nažalost, mlade djevojke teško govore o stvarima koje vole – šteta obostrana!



Post je objavljen 11.12.2005. u 01:13 sati.