Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bouncedj

Marketing

evo i mene u blog svijetu

Pozdrav svima koji me znaju, a onima koji me neznaju, nadam se da će me nekako upoznati... Moram reći da mi nikad blog kao oblik web komunikacije i prijenosa informacije nije bio draga stavka - naime, odavno sam smatrao da je on jednostavno loša zamjena za web i jednostavan način za one koji neznaju što je to web design i nemaju pojma kako funkcionira web site, da ga naprave uz minimalno truda... Dakako, važno je (za mene) reči da sam još uvijek tog mišljenja, ali me na izradu njega samog naveo jedan, ili točnije, dva razloga... Govorim o mojim prošlim webovima, www.bouncedj.tk te www.crecan.tk, za koje sam kod formatiranja diska izgubio usernamove i pass, pa se eventualni sadržaj nemože refreshirati i uploadati... Iako još rade, informacije su stare godinu dana, al to ne kvari samu kvalitetu- ne ? ;-)

Stoga, bouncedj.blog.hr postaje moj web dnevnik jer mi se neda ponovno igrat s macromediom i frontpage-om, kaj je bilo, bilo je... POZDRAV SVIM MEĐIMURCIMA, bog Vas blagoslovio... Ja tu ritam na faksu u Rijeci, al vratit ću se za Badnjak i dobro se napiti s frendovima, te posjetiti jednu staru/novu frendicu.... Živili.

PS. Gotovina uhvaćen.. Žalim ? Da, jer znam koliko je dobra napravil za Hrvatsku, što je nepobitno, a za sva loša djela koja mu sude treba nać valjane dokaze... Iako mislim da je sve to, pa i ovo kvazi-uhićenje, samo igra Vlade, Predsjednika i Haaga...

Post je objavljen 08.12.2005. u 19:48 sati.