Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/drmerkliebe

Marketing

Vrata spasa

"I tried to escape, but I can't." bile su riči uvaženog gospodina predsjednika Georgea Walkera Busha dok je pokušava otvoriti prvo jedna a nakon toga i druga vrata jedne od državnih zgrada u Pekingu.
A da sve ne bi ostalo na vratima pobrinuja se i fotograf iz Iraka koji je uspija snimiti ovog uvaženog gospodina kako gleda pokrete neprijateljskih snaga kroz svoj dalekozor a da pritom nije napravija jednu vrlo važnu stvar na dotičnome uređaju (slika livo).

I prije pet godina san vidija taj isti debilni odsjaj u očima današnjeg vladara "slobodnog" nan svita i usput se podbada pitanjen: kako itijedna nacija može izabrati za predsjednika čovika sa najmanjin IQ-on od zadnjih 15-ak obnašatelja ove vlasti.
Bija on rob velikih korporacija (da počnemo još jednu teoriju urote) ili jednostavno tatin sin koji je ima sindrom povećane prepotencije pomišan sa sindromon smanjene inteligencije koju zamjenjuje sa svon silon Abramsa i Bradleya, uspija je dovesti USfuckinA u situaciju da sagleda stanje oko sebe i pomisli: "Bože, šta nan je to tribalo?!"

Bilo kako bilo, popularnost mu pada a ionako neće još dugo (osim ako na njegovo misto ne dođe J.E.B. Bush). Nadajući se u bolje sutra i u prestanak dominacije Amera, britanskih in prijatelja i žid.. izraelskih in ljubimaca gledan prema naprid, a vas ostavljan da pažljivo promotrite ovu sliku opet i opet i opet....

Post je objavljen 04.12.2005. u 22:32 sati.