Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madworld

Marketing

I svoju nadmoć pokazuješ svima, i nama i njima..


Hrpetina stvari čeka da bude obavljena. Ovog trena ja imam pametnijeg posla. Oporavljanje od jučer uz šalicu zelenog čaja i serijama na rtl-u je čist dosta. :)
4 pjesme sam čula, 4.. i morala doma. Nje mi jasno kako su atheisti mogli tako kasno svirat. Bila sam jebeno umorna, jedva stajala u onoj gužvetini i čekala i čekala.. da bih čula 4 pjesme. 4 faking pjesme. Izgubila sam bilo kakvu volju da u skoroj budućnosti idem van. Nikad ne bude po očekivnjima.
Prostor mi je malo prevelik, lako se pogubiš a opet ima gro ljudi i nemreš disat. No možda sam samo jučer bila raspoložena za nešto manje, ovisi o okolnostima. A pogubila sam ostatak, nisam uopšte upućena u događanja, tu i tamo samo sam u prolazu vidjela nešto novo pa sam bila prisiljena sama donosit zaključke. Ne volim kad vidim ljude svakih sat vremena. Produktivno je bilo to kaj sam buceku spasila vrlo vrijedan dokument kojim može na hitnu kad god mrvice natuče nogu :) c,c, kaj bi on bez mog oka sokolova :) I da ovom prilikom pozdravljam efovce( mislim na jukića) koji vidim prate moja imaginarna objavljivanja koncerata na blogu. Evo obečajem neću vas više zbunjivati na taj način :)..i ako je kojim slučajem dotični gospodin saznao za nas jadnike koji nemamo život pa pišemo blog, zasigurno mu se ego uzdigao u visine jer je on toliko «veći od života», pa pozdravljam i njega.
A neke ljude zaista moram jednom pošteno zagnjavit :) neke i jesam. Jadni, upadala sam im i objašnjavala da ih znam i da nije bitno što oni mene ne znaju. . Mislim da mi se proširuje broj «poznanika» koje moram izbjegavat ubuduće :)..
Uglavnom... znalo je biti bolje. Jedino me ugodno iznenadilo kaj je i-pod dečec bio. Njega nisam očekivala . Baš lijepo. Pogledom je pitao jesam li pijana. I mislim da je bio razočaran kad je shvatio da sam fino trijezna :). Nema argumenta da me trača u školi u ponedjeljak, hehe eto ti na. ..
Post mi je sjeban danas. A nije niti meni baš najbolje.


Post je objavljen 27.11.2005. u 12:57 sati.