Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madworld

Marketing

lijepo mi je.. dok se ne probudim..


Sat prije testa, poslijednja provjeravnja vlastiog neznanja slušajući načine rješavanja zadataka drugih, potpuno različita rješenja od ostalih shvaćaš da možda i ne znaš najbolje Ti bi 2.. Ma nema veze, zasigurno su mislili na pi u nekom drugom namotaju.. je kak da ne.. Gledaš u torbu.. Nema žutih tablica , nema TVOJIH žutih tablica. Potpuno izgubljen, očajnički hvataš poglede i tražiš spas. One ti trebaju, one su svetinja u ovoj jebenoj školi. Divna cura, tvoja odsad njabolja prijateljica daje ti nadu u zadnji tren. Provjeravaš kalkulator. Tu je i radi. Možda još ima nade. Cura ispred tebe proslijeđuje ti naprosto prekrasnu «plahtu zadataka». «Kad pišemo ispravak?»- napisah na prvoj stranici bilježnice i uputih se u avanturu....
Zaključak: nakon tri godine miočanskog obrazovanja postala sam psihopat koji je spreman ubiti ukoliko mu netko oduzme NJEGOVE žute tablice ili kalkulator. I ne samo ja. Proširila sam opću paniku razredom kad sam obznanila da nemam svoje blago.
Još bi sve to skupa bilo razumljivo kad bih ja bila neki nadobudni matematičar koji ima 5. ali ne ja moram učit da bih dobila 1.. pa si vi mislite. Odkad sam prije neke dvije godine posve slučajno iz čuvene školske zadaće dobila nedostižno ( 10 bodova manje sam imala, pa ne znam na koju foru se ta ocjena stvorila) ne trebam očekivati više od dva iz te strahote.
No gledajmo to s pozitivne strane- jednoga dana kada krenem na faks bar ću znat matematiku uz toliko priprema i vježbanja.. istina da mi ona neće biti potrebna na faksu ali jebiga.. Prenosit ću svoje znanje drugima :). Jer maturu ću ovako ili onako morati položiti. :) pa ću valjda biti u stanju riješiti koji zadatak.
"I can float here forever
in this room we can't touch
the floor in here
we're all anemic
in here anemic and sweet so"
........................................

uglavnom , jedva čekam , jebeno jedva čekam brucošijadu fer-a i atheist rap. Tri tjedna već nigdje osim u kinu sa klincima :). Život je kurva. hehe postajem granđer :).
Nisam ni toliko živčana ovaj tjedan. Potpuno prazna i mirna. Jedino imam potrebu pojedinim ljudima reći kaj ih ide. Iako im vjerojatno ne bi značilo ništa da čuju to od mene, pa nije ni toliko bitno......
........
I da ispričavam se za nadvedene neprovjerene informacije o nekim koncertima, ukoliko ispadne da su točni- svi koji su izrazili želju da bi išli spakujte se i gremo:)..
slušam deftonese..nađoh i za white ponya danas vremena..


Post je objavljen 23.11.2005. u 19:10 sati.