Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/stjepanovblog

Marketing

Kako mrzim jorgane!!

Uvijek kad slazem krevet mi se sve makne i onda se moram patiti da to namjestim ….uf, sta nema bolji nacin da se ugrijemo po noci (nemoralne ponude molim zadrzati za sebe)
I tako ja sad idem spremati sobu kad shvatim da mi se ne da.
I sta cu ondak raditi? Nista, odoh gledati konsija od Pink Floyda.
I da, sta jos mrzim – visoke stolice. Imam dvije u sobi. Jednu onu na vrtenje + spustanje i podizanje i jednu visoku, neku pletenu, sa balkona. I ondak moja sestra kad uci sebi dovuce ovu na vrtenje kod drugog stola i ja sam naravno prelijena da ih zamjenim. Sad se fino patim s ovom i ne merem normalno sjediti za stolom od konfjuktora. I crkla mi sijalica na jednoj lampi, a skoro sve svijece sam potrosila…..o jebem ti lampe!

I ako niste primjetili, dosadno mi je a jos nije vrijeme za uciti. Tek poslije Simpsona. Oni mi daju snagu te inspiraciju za ucenje… Opet baljezgam…

Jab vaaaaaaaan, a vani ladno. Prehladno.

Ako niste primjetili, pisanje glupih i nepovezanih postova je moja specijalnost. I mislim da je upravo ovaj nadmasio sve dosadasnje.


I ako niste primjetili ja volim pisati "ako niste primjetili", a ako to niste primjetili onda nema smisla citati moje postove. A da bi moji postovi imali iole smisla, morate primjecivati


Nemam nikakvu pametnu poruku za kraj.
Do sljedeceg besmislenog posta pozdravlja vas Škemba

Post je objavljen 21.11.2005. u 15:29 sati.