Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/daleka

Marketing

.........hehehehebuahahaha.........::::::::::::::::>







Znate o cemu razmisljam i to trenutno dok pisem ovaj post?? Razmisljam o svojim naglim promjenama raspolozenja.. mislim ja sam osoba koja ce se sto je vise moguce smijati i nasmijavati sve oko sebe.. pa zbog toga se nekad osjecam ko klaun.. ne znam ne volim vidjeti ljude u bedu, u tmurnim razdobljima, a opet u zadnje vrijeme lovim sebe toliko pesimisticnu da se zapitam "ej curo sta je tebi????"..
Valjda nam svima dodje takvo razdoblje... kada potonemo, i nista nam se ne da osim spavati i biti sami.... barem je u ovom mom beznadanom slucaju tako... hehehe...
Ma znate sta.. ne valja nikada sebe ni svoje postupke analizirati jer uvijek se dodje do zakljucka (barem kod mene) da sam ja u krivu i da sam nes krivo napravila.. sto je zapravo smijesno.. jako smijesno... pa svi ljudi grijese pa mogu valjda i ja i priznat cu to ali uvijek da ja ispusim prvu loptu...nema sanse...hehehe.. malo mi smijesno zvuce ove moje rijeci.. ali opet ima nes u njima..
Opa sunce mi se smijesi.. realno i nerealno gledjuci... hehe... malo lijepog a opet prohladnog vremena.. to volim... kad je vani toliko hladno, cim padne mrak da trcim u sobu na toplo, skuham si caj i stanem pored prozora te gledam prolaznike kako prolaze mojom ulicom.. hm..
Odlucih dosta dugih postova pa cu tu stati..
Imak ima jedna mala novost kod mene..
ona festica o kojoj sam brujala u par postova, ona na kojoj ce mi frend pustati mjuzu na temu novi val.. e ona je otkazana.. mjesto je zatvoreno i rijeka je ostala bez jos jednog placea za izac...rijeka je sto se tice nocnog zivota puska.. rijeka je ostala zapravo na svega par POSTENIH mijesta za izac.. zalosno... ali istinito... no to je vec jedna druga tema za jedan drugi post..
pozdraf i wejiki kissssss

  Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Post je objavljen 14.11.2005. u 23:47 sati.