Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/stjepanovblog

Marketing

zdenka crna ženo

Pisali smo matematiku,i nisam dobro napisla,što govori sam naslov Zdenka je baj d vej naša profesozinja iz te umjetnosti.Ali ko da je ona kriva što ja nisam ni u kom području obdarena potencijalom pa zašto bi matematika bila iznimka u ovom kukolju nea žita.metaforički rečeno.Bijasmo u Zagrebu i bila je masna slasna kulika!!!Ja još da bude masnije,ostala spavati kod sestre u domu i Miki Legija je bijo sa menom ali nije sa nami spavao,ali mi je tako lopovski žao što ni Peni Lejn nije ostala,a milicu svima njihovu (uključujući i meni)!!Ma nemere sve uvijek biti totalno kuli.Nađosmo se s Filpom i Jurom,itd. itd. ne da mi se više pobliže ojašnjavati situacije koje sunastajale tijekom ovoga vikenda ali mi se još uvijek spava, što dolazi kao njihova sasma prirodna posljedica!!!
OSTANITE MI ZDRAVO!ČUVAJTE SE,VOLITE,PLODITE I MNOŽITE!!!!
VOLI VAS

nosonja

PEACE TO ALL

Ma mene ni najmanje ne brine matematika... Ali bit će veselo kad stigne uradak... Meni je sada super, slušam malo Marleya i komjunikejtam sa milim mi momkom Johnnyem.... U zagrebu je bilo veselo.
Toliko da smo na kraju dana kad smo gledali neku predstavu u kazalištu svi lagano vatali san po kazalištu i izlazili sa komentarima: Baš je bila zanimljiva predstava, ali malo sam zaspala... A šta ćeš??? Nitko osim nas ne može shvatiti što znači kad ti je Jela raska... A Nuderaga, sad sam se sjetila da sutra imamo malu provjeru u praksi iz informatike, a mi smo sve ove utorke visili na milom na blogu... A bar ćemo znati otići na blog ako ništa... Ah, da, zaboravih napomenuti da smo pičkrali sa dragim nam Danijelom iz FORBIDN LAV... Trčali smo za njim ne bi li ga uvatili u kameri... Pičkrali smo se i sa STEEEELOM... A šta ona ima KRUPNE OČI... Joooj.... U busu na putu do naše pustolovine u Zagrebu smo toliko izgnjavili ljude izražavanjem svojih glasovnih sposobnosti da su nam počeli prijetiti i smišljati načine da nas ušutkaju... Navodno ne pjevamo lijepo, zamisli ti to...


Aj prije nego li dublje zaglibim, prekinit ću svoje piskaranje....

Pozdrav svima...

Bluzica

adejt by: Šemba

nasla sam neke slike zanimljivih mjesta u nas

Image Hosted by ImageShack.us

Daklem, ovo je gimnatzija, skola u kojoj obitavamo najveci dio dana


Image Hosted by ImageShack.us

Bivša ekonomska, meni izgleda predobro, pogotovo kad se gleda sa prozora iz skole


Image Hosted by ImageShack.us

PIK (samo cu se nsmijesiti)


Image Hosted by ImageShack.us

Mislim da je jasno sto je ovo


i, kako od previse slika nisam nigdje mogla naci walkow u cjelosti, evo Killera (konobar) koji je ispao kao neka djevojcica (iliti tocnije, cudno - smijesno) i pored njega Robi koji predobro svira gitaru (pogotovo blues)

Image Hosted by ImageShack.us


to je to od mene

si ja

PieS: treba slike smanjiti, a kako mi se to sad ne da, ondak ce ostati na ovome neko vrijeme

Post je objavljen 14.11.2005. u 21:47 sati.