Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/newwaveofbritishheavymetal

Marketing

The music was good and the music was loud

Pozdrav svima.
Dugo se nisam javljao, ali znate kako je. Skrhan bolešću nisam bio sposoban ništa. Da bih se prije točno tjedan dana vratio među živuće primjerke naše vrste zdrav, Doduše ne baš potpuno, ali ipak sposoban za neke normalne funkcije.I tako mučim muku sa zaostacima, i svim tim tipfeller sranjima, jedva izvlačuči živu glafu. Prolaze dani, dan za danom, vani sve hladnije i depresivnije, koračam tako i razmišljam o svemu. Od dana kada sam krenuo u školu, pa sve do sada, koliko sam se promijenio, koliko sam možda krivo otišao. I tako ja u subotu gledam VIP Dj. Inaće to vam je ona emisija gdje puštaju mjuzu, i prikazuju poruke koje šalju ljudi.
I tako ja gledam to i primijetim da samo deru RnB, hip-hop, eventualno sam vidio HIM, Franz Ferdinand... Pa kakva je to emisija gdje stalno puštaju samo jedno te isto!? No to nije najtužnije... Najtužnije je kaj 90% poruka pišu metalci i rockeri tražeći, ma ne tražeći, preklinjući da puste nešto od Gunsa, Maidena ili Green Daya. E da skužio sam da svi žicaju Green Day! Bend je fakat postao ultra mega popularan. Na temelju toga sam skinuo album iz 1996. Insomniac, i mogu reći da je album i bend fenomenalan. Kratke pjesme sa super melodijom...Ono... I uzmem tak ja rock enciklopediju i potražim Green Day. Vidim ja nastali 1990, ili 1991. izdali oko 8 albuma, najbolji album ikad Dookie iz 1995. I tak ja pogledam na netu Dookie, i vidim da je tamo pjesma Basket case koja se trenutno stalno vrti na MTV. Ono pjesma je prejebena. Ono još u utorak sam naručivao neke albume, i odlučio sam se za Bon Jovi: Crossroads (best of), Green Day: Dookie, Mettalica: Master of puppets, dopuniti kolekciju Iron Maidena----> Real live/dead one -2 albuma, Live after death(2 cd-a) i Live at Donington (2-cd-a), i na kraju HIM - Dark Light. Jedva čekam da mi to stigne, a mislim da za te albume nije šteta dati kojih 75kn. Možda nešto i prodam od toga, jer je potražnja velika za tim albumima, a mislim da nije puno dati 5 kn za jedan od albuma. Ipak da i ja malo srežem troškove. Stoga ak vam nekaj od toga treba možete me kontaktirati na moj e mail grimreaper55555@gmail.com
Inaće bilo što da vam treba od mjuze možete upitati, jer imam fakat puno stvari, albuma i koncerata. Također može i da mijenjamo, ukoliko imate nešto što meni treba.
Eto nadam se da će biti mailova, i da ćemo svi obogatiti svoju glazbenu kolekciju.
E pa stoga lijep pozdrav.

Post je objavljen 14.11.2005. u 12:34 sati.