Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kaliel

Marketing

Patron Deity

Image hosted by Photobucket.com
osobno smatram da je jako vazno uspostaviti "blizak odnos" sa nekim kozmickim entitetom, zbog zastite, vece efektinosti spellova itd..biranje tog entiteta nije (kao nista u zivotu..pih..) jednostavno. Ja cu ovdje konkretno pricati o uspostavljnju odnosa sa bozanstvom-dok je nekima lakse raditi sa duhovnim vodicima andelim i sl.--anyway princip je isti.
Kod biranja patron deity-a je vazno prvo znati sto zelite dobiti i izgraditi tim odnosom. AZnaci bozanstvo birate po vlastitom nahodenju i potrebi..Ako ste njezni, zelite svijetu vise mira i blagostanja birat cete bozanstvo kao npr. Tara ili Kuan-Yin, ako ste bliski prirodi i zelite jos produbiti tu vezu birate nekog kao Kerninnos, Druantia ili Rhiannon, a ako ste mali destruktivci mozete se spojiti s nekim od arkdemona (imam br.telefona od nekih) *lol*. Uglavno nadam se da ste shvatili. Ako vam je tesko odredit sto zelite, kako, zasto etc. mozete se posluziti nekim drugim indikatorima; provjerite je li neko bozanstvo slavljeno na vas datum rodenja ili u mjesecu rodenja, mozete se potpomoci natalnom kartom ili istrazite svoju osobnost i odaberite bozanstvo najslicnije vama..
-kad ste napokon pronasli bozanstvo ili entitet koji vam odgovara.. pametno je istraziti sto se tom bozanstvu "svida" tj. sto ih privlaci [npr.miris (hecate-patchouli),simbol (thorov cekic), zivotinje (bast-macka,artemis-srna)], kako bi vam za vrijeme rituala(prizivanja) bili sto lakse dostupni za uspostavljanje kontakta.. i na kraju krajeva--ako se ikad odlucite za Hosting..ucinite to sa bozanstvom koje vam je najblize.. al o Hostingu--neki drugi dan..
-Ac Aisna!
Image hosted by Photobucket.com

Post je objavljen 06.11.2005. u 17:34 sati.