Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/allgames

Marketing

News FLASH! :::NEW UPDATE:::

-Dugo nisam pisao postove jer sam bio zauzet:zbog skole i Games Spot Unijama!!Ali evo malo vesti iz gammerskog sveta!

-PS3 Tool Kit
Vec mesec dana vodece kompanije koje proizvode Sony Playstation igre,koriste ,cudni, PS3 tool kit!Zasto cudni jer niko nezna kada se puste animacije preko njega da li su real-time ili ne!Evo vec duze vreme na vodecim forumima vodi se rasprava dali je MGS4 real-time or not.No vratimo se na temo!Kada su pustili prvi trailer za FF:AC pustili su ga na tool kitu,tako da postoji verovanje da ce Advent Children kao igra izaci za PS3!U poslednje vreme te glasine su se obistinile i najavljen je FF:AC i FFXIII za PS3!

Resident Eavil 5
Capcom prikazuje prvi trailer za kultni trailer od sada i za PS3 i XBOX 360 konzolu.Radovi na cetvrtom delu za PS2 tek su se zavrsili,a Capcom nam je priredio malo iznenadjenje u obliku prvog trailera za igru Resident Eavil 5.Zombiji umesto klasicnog geganja sada mogu i da POTRCE.Jedva Cekam.Igra ce se pojaviti u prodaji sredinom 2006.-te!

Battlefield 2 Bonus Paket
Prvi add-on pojavice se vec ove jeseni!U prvom add-one za igru Battlefield 2 igrac ce moci da odabere izmedju 6 Special Forces(Navy SEAL,Britanski SAS,Ruski Spesnatz,MEC Special Forces i dve fiktivne pobunjenicke grupe!).Borbe ce se odvijati na novim mapama!

Razer sa Laserom
Razer izbacio laserski mis od 2000 DPI.Razer ima dobru reputaciju medju igracima zbog svog prvoklasnog misa marke DiamondBlack.Sada je Razer otisao korak dalje:Copperhead (cena jos uvek nije odredjena) je laserski mis sa osvetljavajucom svetlosticak do 2000 dpi.Informacije o novom misu za pronaci ce te na stranici www.razorone.com!

Vietcong 2
Nema vise dzungle:borite se u gradskim uslovima!Nekima ce dzungla nedostajati a neki ce biti odusevljeni.U svakom slucaju,od sada ce se borbe odvijati u gradovima,a posebno je zanimljivosto ce te ovog puta moci da se oprobate u ulozi zaracene strane.Krecete kao obican paor a on kasnije postaje visoki oficir u vijetnamskoj vojsci.Vietcong 2 bi trebao da se pojavi u prodaji krajem godine!

Gun
Kreatori Tonyja Hawka osmislili GTA na divljem zapadu.Colton White je tipican kauboj koji neverovatno brzo "povlaci" pistolj,a zadatak mu je da osveti oca.Postoji veoma veliki broj misija,a sloboda kretanja je ista kao u GTA.

True Crime:New York City
Doslo je na red da se stane na kraj kriminalu u New Yorku.Njegovo ime je Marcus Reed i on se bori protiv zlikovca na ulicama New York.Kao i u predhodnom delu i ovde ce biti prisutni elemente voznje,pucanja i bliske tuce.Jedini nedostatak je taj sto igrac nema preveliku slobodu dok se krece po veoma preslikanim New York-a.

Japanska igra za X box 360
Na konferenciji Xbox Summit 2005. u Japanu,Microsoft svojom konzolom najavio prilicno agresivan nastup.Eksluzivno rezervisano za druge konsole sada ce se raditi i za Xbox 360,a pravi primer za to je Ridg Racer!

"DOOM" trailer
Prve kadrova iz filma Doom sa Karlom Urbanom(Gospodari Prstenova) i The Rockom(Kralj Skorpija) objavljeni su na sajtu filmforce.ign.com.Nasuprot glasinama,radnja ovog filma ce se,isto kao i u trecem delu istoimenog serijala igara,odvijati na marsu!

God of War film
Poznati magazin Variaty objavio je da je Universalotkupio prava za poznatu PlayStation 2 igru-God of War.Po misljenju mnogih,ova igra jedna je od najboljih PS2 igara.imena glumaca a i rezisera za sada su nepoznati.

Sam&Max ozivljeni
Otkaceni junaci cinili su jednu od najboljih avantura za PC ikad stvorenu .Ipak LucasArts je nakon najave da ce uraditi nastavak ,odustao od te ideje.Medjutim,nastavak ce se ipak pojaviti,ali ovog puta iz Telltale Games tima.Nadam se da nas onmi nece razocarati.

E da o jednoj stvari vec duze razmisljam.U poslednje vreme mnogo je Gammerskih blogova se otvorilo.Pustam sumnju na moju oreginalnost,i razmisljam da li da ugasim blog i da otvorim neki novi!Sta vi mislite o ovome,dajte komentar!

New Update
Nemogu da verujem da sam ovo zaboravio ali evo:Final Fantasy X,cuveni naslov od Square Enixa koji je prodat u vise od 6.000.000 primeraka,pri kraju godine ce izaci za NES!!!Da dobro ste culi za NES,ovaj veoma misterjozni postiupak Square-Enixa objasnjen je ovak:"Toliko starih naslova Final Fantasy-ija,prelazi u moderno doba,kao npr.Final Fantasy III koji treba da izadje sa Nintendo DS!Vreme je da obrnemo protokol i da nove naslove stavljamo na dobri stari old-look!",Ljudi spremite se bice svasta!No ni ovo nije dovoljno da uzburka fanove vec on i ubacuje neke nove stvari u X,kao narimer Tidus i Yuna first kiss!LOL:-)!Fanovi nestrpljivo cekaju ovaj naslov koji ce samo u Japanu izaci kao ketridja a u celom svetu ce se ili prodavati ili moci da se skine kao ROM za emulator.Ovo "cudo" ocekujte pocetkom 2006-e!

-U eri novih pronalazaka i otkrica,mi se vracamo korenima!:-)

Post je objavljen 05.11.2005. u 22:46 sati.