Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/daleka

Marketing

cigaraaaaa :))) poludit cu bez nje :))))

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Drustvo drago... daleka vam je napokon odlucila da ce se malo aktivirati sto se tice fax-a i ucenja.. nema vise zezancije samnom... hehe..
Ma to ja tako malo moram promjeniti nacin zivjenja pa.. ono... ucenjema.. hm..
Ne znam do kada ce me to drzati ali nadam se da nece tako brzo popustiti.. sutra ujutro planiram sjest u park pored fax-a i malo ponavljat za kolokvi... ne znam nekako se predomisljam a i treba mi jutarnja kava.. ma... cini mi se da cu od parka odustati... ipak je kava ta koja mi diktira ocu li biti cangrizava ujutro ili ne.. ne znam nekako mi nesto fali kada ujutro ne popijem kavu... barem gut i preporodim se..bilo sto ali samo da ima kofeina u sebi..
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Zalosno je to koje ja sve poroke imam... :))))))))) ali tjesim se imaju ih mnostvo ljudi.. znam sad nebi trebala ja skakat za svima ali kad se krene ne moze se stati iako je to sve stvar psihe i navike... evo recimo ja moram jednostavno zapaliti kad mi dodje cigaretu.. iako mogu bez nje... ali nesto mi fali.. nije to nikotin nego neka supstanca koja cini svaku cigaru drugaciom...i na to sam naviknuta.. na tu supstancu iz filtera 160... daj mi neku drugu cigaretu i poludit cu.. kao da uvlacim zrak.. katastrofa :)))
Image Hosted by ImageShack.us
Ma sve je to banana... znam... zivot bi nam bio idealniji (sad fale navodnici) bez tako malih stvari bez kojih mi inace ne mozemo zamisliti svoj brizan zivot...
Evo slusam pipse, cilam, i razmisljam kako bi bas sad kad vec pricam o tome zapalila jednu cigaretu a nemam ih... hm... poludit cu... zato idem spavati samo da ne mislim na to... i da se ujutro probudim, odtrcim u ducan i uzivam odmah onako jako rano u parku pored fax-a, uzivam u prvom dimu mozda moje zadnje cigarete :)))) (mozda bi trebala prestati pusiti – cigarete :))))))
pozdraf
Image Hosted by ImageShack.us



Post je objavljen 03.11.2005. u 22:55 sati.