Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/alisa87

Marketing

a zashto..

pa,eto..prosto jesam..

ja fotografishem..mnogo..i sredila sma 20ak fotki da shaljem u refoto,imaju rubriku za fotoamatere,pa komentarishu fotke..i uz to sam pochela da pishem neki text,kao,da znaju ko sam..tek sam pochela,nemam vremena i samo sam otrilike napisala u notepadu,bez velikih slova..bez forme..vishe kao teze..

i htela sam to da sredim sutra,pa da poshlajem..ali moj otac je za dva dana pitao milijardu puta jesam li narezala to na cd..i ja sm mu vecheras rekla da nareze tako kako je..naravno,u svom manijakalno-depresivnom maniru,kakva inache jesam..on je onda to pogledao,i naravno,onako divan,uchen,pazljiv i premudar,pocheo da se zgrazava..sve prebacio u word i pocheo da sredjuje moje pismo urednishtvu refotoa..poceo da mi prosipa mudrovanje o gramatici,formi..

i na kraju,on to napisa i vidim da kretje da narzee sve na cd..i ne slusha shto mu govrim da to ne radi..

onda sam prishla,gurnula ga,iskljuhchila 'nera',oblezila foldere sa slikama,prstitje stavila na shift i delete,rekla yes i to je to..

slika vishe nema,nemam taj folder sa slikama vishe,nema ih,otishle u tri pizde materine,otishle u pershun..koza ih obrisala..unishtila 20 najboljih svojih slika..

onda sam se dostojanstveno odvukla u kupatilo i vrishtala pola sata..

jebote..

samo povredjujem sebe..

inache sma se ofarbala.u narandzasto..joj..

Post je objavljen 26.10.2005. u 23:12 sati.