Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/daleka

Marketing

J.J.Tolkien

Image Hosted by ImageShack.us
Donjela sam neki kompromis sastarom sto se tice neta :)))) weeeee!!! Ipak cu pregaziti svoju rijec i napisati novi post, a predhodni cu izbrisati :))) iako mi ga je zao brisati zbog komentara :))))
Nego htjela sam nesto drugo reci... necu ni pitati tko od vas nije gledao film gospodar prstenova.. neki jednom a neki vise puta.. ali jedna druga stvar me zanima.. ulazila sam masu puta u diskusiju je li bolje najprije citati knjigu pa gledati film ili obratno... neki mi kazu jedno a neki drugo...a evo sada moga misljenja...
Image Hosted by ImageShack.us

Cijeli ciklus tolkien-ovih knjiga progutala sam jos prije 6 godina... nisam ni sanjala da ce u skorijoj buducnosti izbaciti i film.. zamislila sam sve likove, dala im boju i obrise, gradove prosla jednom hodajuci a drugi put jasuci... poistovjetila se s likovima i bila tuzna kad su i oni bili, borila se kad su ih napadali... mozda pretjerujem ali knjiga mi je jako, jako prirasla srcu.. (mozda i zato jer je to bio ciklus knjiga sa preko 400 stranica koje sam ja uspijela progutati u jednom dahu :))))
Ne znam... treba imati maste i strpljenja da se takva knjiga uopce zapocne pisati a kamo li zavrsi..
Po mom misljenju bio mi je cisti promasaj gledati film nakon procitane knjige.. ne kazem da je film grozan, dapace samo sto nije ispunio moja ocekivanja i ocrtavanje likova i situacija onako kako sam ih ja zamislila pomocu svoje maste..
I zato krecem opet citati gospodara prstenova.. i preporucam onima koji su gledali samo film da obavezno procitaju i knjigu... :))))
a o samoj knjizi i Tolkienu dobit cete u nekom drugom postu :)))
Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Post je objavljen 23.10.2005. u 01:15 sati.