Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/daleka

Marketing

yoyyyyyyyyyyy!!!

doslo je previse racuna za tel. tj vise za internet.. ponasam se prema blogu kao prema djetetu :))) nije to moj dnevnik da se razumijemo nego mijesto di pustam svoje trenutne misli i osjecaje... rokovnik mi stoji, a u njemu price zude za citanjem pa se odluci na ovaj nacin :))) rekoh sebi pa nitko te ne zna.. nitko nikad nije cuo za tebe :))) tako je nekako jednostavnije...
a da, da se vratim racunu za tel... stara je popizdila..ne bas onoliko koliko sam ocekivala ali je popizdila :)))) tako da cu malo ostaviti blog i komentare na miru.. a i pocinjem uciti..kolokviji su blizu..sredila sam si donekle zivot pa... malo mi tereba i odmora :)))nisam se naspavala danima..sljedeci tjedan imam nekoliko pijanka... dan mog fax-a i frend mi pusta mjuzu na temu novi val pa detaljnije o tome kada prodje... :))))
nadam se da vam necu previse faliti :))) i nadam se da cu odoliti iskusenju da pisem svaki dan....
foto ne znam kad cu ti moci odgovoriti na mail... gugo prizemlji se nisam crna nego smedja :))))) a vi ostali drzite mi se i navijajte za moj odmor.. :)))))
aj, aj, zdravo :))))
p.s : small town girl poslala sam ti mail nisu to neke velike korekcije..malo si mi se ponavljala pa sam neke stvari ispravila :))) mislim to je moj subjektivni stav..ako ti se ne svidja ostavi sve kako je..prica je ludilo :)))
eeeee skoro zaboravih..gledah ja veceras film 10things i hate about you...joj pogledala sam ga mali milion puta..tko ima soundtrack nek se javi..nego surke ovo je ipak nes za vas :)))

Image Hosted by ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us


Post je objavljen 22.10.2005. u 01:00 sati.