Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/daleka

Marketing

sto je to ljubav

nisam deprimirana ni nista slicno tome.. ovo je samo moje razmisljanje i djelic mog zivota ..onaj bolni djelic.. ne znam zasto sam GA se bas danas sjetila.. ne znam..
eto.. toliko... ipak je post bio danas...ne idem van..kisa pada i hladno je a ja bubana.. ostajem doma sa urbanom u kazicu i razmisljam.. razmisljam o zivotu, ljubavi, prijateljima i o NJEMU...

Image Hosted by ImageShack.us

Sto je to uopce ljubav? mnogi ce reci, zapravo svi, da se taj osjecaj ne moze definirati. To se mora osjetiti. A kako znati da osjecas ljubav? Kazu, leptirici ti lete u trbuhu, nekako si sretan ispunjen, u jutro se budis i prvo na sto pomislis je on/ona.
I ja sam osjetila ljubav, ljubav koja mi je donjela samo patnju i bol. Ljubav koja me unistila i opametila da netreba svakome davati svoje srce. Često se sjetim te ljubavi, prije kao bolne uspomene danas vec kao..kao..nesega sto je iza mene. Često se pitam je li to uopce i bila ljubav? Često sa pitam da to nije bila samo jedna velika laz, laz iz koje je samo on izvukao korist, a ja samo suze. To je bio prvi i zadnji put da sam osjetila taj osjecaj zvan ljubav. Mozda nisam naisla na nekog decka koji je «bolji» od njega, mozda sada svakog usporedjujem s njima a mozda me to toliko razocaralo da nijednom decku vise ne vjerujem. Sve poslije toga i njega bila je laz, iskoristavanje s moje i njihove strane, zavaravanje..mozda i zato ali ta ljubav za mene je ostala nepoznanica. Mnogima se to dogodilo, mnogi su plakali i sabrali se te krenuli dalje, ali mene, mene nesto koci.. strah da opet necu plakat, strah da opet necu biti povrijedjena, strah da nikad necu naci decka «boljeg» od njega. postoji li uopce ta ljubav.. ili su ju izmislili scenaristi koji nisu znali kako zavrsiti film. Postoji li upce osoba koja je vrijedna moje paznje???
U danasnjem svijetu sve se vrti oko sex-a i toga da moram imati lijepu curu da zadivim frendove.. ipak nadam se, i znam da u tom mnostvu takvih likova stoji upravo onaj jedan koji ce biti vrijedan mojih poljubaca i rijeci...onaj koji ce me drzati kao kap vode na dlanu.. onaj uz kojeg cu napokon osjetiti sto je ljubav..


Post je objavljen 20.10.2005. u 18:59 sati.