Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/daleka

Marketing

hehehe

Necu nikakvim pitanjcem poceti danasnji post... :))))) malo sam bila ljuta kad nisam mogla niciji blog otvoriti ali proslo me... nekako sam danas presretna..mozda zato jer sam se «zaljubila»..(zasto pod navodnike jer to nikako nemoze biti ljubav :)) ) i to u brucosa :))) valjda me nece optuziti za pedofiliju :))) ma i ako hoce tko ih sisa :))) barem necu biti sama jer i moja prijateljica nije ravnodusna prema jednom brucosu :))))
Nego danas su mi svi nekako bili na piku za zajebanciju..uf kako sam se ismijala.. skuzila sam ako me (nedao Bog) stigne pticija gripa da cu se pretvoriti u kokicu (rekli su mi da kokos vec jesam : ))) ) i da ce moji starci profitirati od mojih jaja jer ce sve ove nase kokice pomrijeti (nadam se da se to nece ostvariti :)))) )
Inace sutra je koncert od urbana i jedva cekam da opet izadjem van ( joj osjecam se koda imam 10 :))))) ) ne znam mozda je to zato jer ce i on biti tako..joj nekad se znam ponasati tako djetinjasto... nis ovaj post bi trebao biti da ja mogu vidjeti svoju stranicu i vase komentare :)) koji me uvijek nasmiju :o))) nis onda detaljni izvjestaj prekosutra jer sutra niti znam kad cu doma niti znam hocu li biti u stanju tipkati ( vjerovatno cu morati opet zmiriti da otkljudam kucu i vidim kojim putem trebam u krevet :))))) )
Nis veliki pozdrav i uzivajte mi svi od reda ......



Post je objavljen 19.10.2005. u 23:06 sati.