Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sljaker

Marketing

Marija Brezovec optužuje

Image Hosted by ImageShack.us

Marija Brezovec, predsjednica nadzornog odbora ITAS d.d. uputila je priopćenje za javnost u kojemu, po starom dobrom običaju, za sve nedaće Itas-a okrivljuje radnike. Priopćenje započinje ovako:
« Ovakav scenarij događanja je očekivan, pogotovo nakon posljednjeg sastanka s predstavnicima oba sindikata Itasa, te gosp. Miličićem i prije toga gosp. Kunstom koji je najavio pritiske i koji se izjasnio da će ih oni dozirati po jačini. Ono što nije očekivano jest objava u svim medijima kako su Marija Brezovec i Ivan Canjuga kriminalci, koji su opljačkali ITAS i državu za ogromne svote novca, a da ti isti ljudi nisu dobili niti jedan pismeni trag o tome, a još manje je to nečim dokazano.
Stoga na početku ističem da sve navode kaznene prijave odbacujem, budući se radi o ciljanom odnosno programiranom postupku čiji je cilj uništenje i diskreditacija dviju ličnosti i gdje se svi potezi vuku na bazi ogromnih pritisaka na političke pravosudne i ostale institucije.
Žalosno je da o poslodavcu, dakle o onome koji treba osigurati podmirenje obveza prema ljudima, bankama, dobavljačima i drugima nitko ne vodi računa, ali su zato sve simpatije na strani onih koji potiču na nerad, nemir, velika prava zaposlenika itd.
Mislim da prije svega treba voditi računa o tome kakve su mogućnosti firme koja sve obaveze treba podmiriti i da li ona to može, jer ako se previše nekome natovari da nosi onda on pod tim teretom propadne. To se dogodilo u ITAS-u gdje su sindikalisti vodili, a i dalje vode, samo računa o pravima radnika, ali obaveze treba rješavati netko drugi.»


Nastavak slijedi, jer trenutno imam pametnijeg posla zbog kojeg ne stignem prepisivati lamentacije gospođe Brezovec.


Post je objavljen 13.10.2005. u 14:39 sati.