Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/defo666

Marketing

Melancholy


Znate ono kad nekog upoznate,taj netko vam se svidi,zabrijete s njim jedan dan,drugi...i tako nastavite još nekih 4 mjeseca i onda shvatite kako ta osoba uopće ne mari za vas a vi se nadate nečemu višem,e ako ste se pronašli u ovome znate o čemu ja i kako je meni!!!

Poslijednjih 2 tjedna puca me teška depra,On više nije glavni krivac,već ja. Ne mogu pronaći obrazloženje za činjenicu da sam dopustila da me netko da prostite, doslovno izjebe u zdrav mozak.
Ali eto,sama sam si kriva jer On očito ne mari za niš drugo osim kako će se napit, s koliko će cura u jednom danu zabrijati i kako će od mene opet napravit budalu....ali došao je tome kraj.

Problem je samo u tome kako mu reći NE,još prošli tjedan imala sam plan svemu stati na kraj ali nije išlo,tako je jebeno sladak da mu ne mogu odolit,ali moram,zbog sebe,ali opet se postavlja pitanje KAKO???

Da razgovaram s njim-probala sam,ne ide,kad god pitam tj. natuknem nešto u vezi "nas" nemoguće je dokučit šta on u tom trenutku hoće,o njemu čujem samo loše stvari,svi mi kažu da nije za mene,ma k vragu onda više.

Kao pravi ovan - glavom kroz zid,pa kud puklo -

Uglavnom,danas mi je frendica rekla da bolje da ga otkačim nego da on mene pa da patim,što mi inače nije strano jer sama pomisao na tu budalu je jebena patnja koja me živcira,sve me podsjeća na njega a to ne želim..želim da ga izbacim iz glave,sviđaju mi se i drugi dečki ali jedno je sigurno ako ne mogu pronaći normalnog tipa za vezu e pa onda ću radije biti sama,jer mi je više puna kapa brijanja s takvima poput njega!!!





Post je objavljen 12.10.2005. u 21:11 sati.