Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/daleka

Marketing

danas je dan....

Image Hosted by ImageShack.us
danas je dan koji mi je super,super prosao...imam usmeni iz mat u cetrtak i presretna sam...
danas je dan kada u kojem sam bila okruzena brucosima... svi nesto bruje,zbunjeni su i nije im lako...joj kad se sjetim kako je meni bilo :))cisto mi ih dodje zao :))
danas je dan u kojem ni vremenska prognoza nije utjecala na mene... to me inace jako zacudjuje... kisa pada cijeli dan a ja sam nekako sretna (joj pitam se zasto :)) )
danas je dan u kojem sam odlucila prestati raditi sranja i uozbiljiti se...to je u mom slucaju jako tesko ali potrudit cu...naime nezamisliv mi je zivot bez zajebancije..cisto me strah za par godina kad budem odlucivala o bitnim stvarima (ne kazem da sada ne odlucijem ) :)) svog nezrelog ponasanja i svoje postapalice koja me u stopu prati "lako cemo"...ma nije sve lako tako kako se cini..uvijek se meni nesto isprijeci na putu ka cilju..ali ne posustajem..imam neke svoje ciljeve i tupim po njima ko pravi ovan (ma ima nesto i u tom horoskopu) :))
danas je dan kada sam shvatila da sam okruzena ljudima koji me vole .. naime znala sam to i prije ali bilo me strah priznati... jer kukavica sam..bjim se opet biti povrijedjena i izigrana sa strane prijetelja..sada sam shvatila da ta nekolicina ljudi u mom zivotu koja mi nesto znaci,da nikad iz njega nece ni izaci..jako sam se povezala s njima u ovih god dana .....
danas je jednostavno dan kada mi napokon sve pocinje ici od ruke ......


Post je objavljen 04.10.2005. u 23:26 sati.