Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/stjepanovblog

Marketing

Sinočnji provod....

Joooj, ma fantazija.... bili su svi članovi ovog bloga i bilo je... kako da to izrazim riječima??? Peeeenomenalnoooo.... Kupile smo u več znanoj nam trgovinici Z.Z. i " nešto da ugasimo žeđ", otišle na dragu rijeku Bosut, tekućinu smješale... I onda počele pjevati naše pjesme.. Većinom smo pjevale Azru, i onda se odjednom pojavio neki lik i počeo pjevati azru s nama... Lik ima Johnnya na srcu i leđima... Nosonja je dobila neki isječak iz novina o Štuliću... Cijeli bosut je čuo naše pjevačke sposobnosti, ali nas to ne dira... Onda smo otišle do palkića iliti Walkova( dobro, ja nisam, ali ipak se osjećam kao da sam bila tamo), naš drugi dom... Onda smo se onako " umorne " opet vratile na našu rijeku, sprdale se s nekim likovima, pjevale pjesme iz kose iliti hejr... i naposljetku otišle kući spavati osim Škembe koja još ostala sa svojim elektronskim mužićem( nije bitno)... U petak smo isto bili na miloj nam rijeci i smijali smo se kreteni kad sam ja prepričavala postove onog manekena što ima blog... Baš smo komentirale da je on jednostavno savršenstvo onoga što mi cijeli život sprdamo... Ali kako glasi naša izreka DE GUSTIBUS NON EST DISPUTANDUM iliti o ukusima se ne raspravlja!!! Jel tako ljudi???

Bluesica



A evo sad malo prepravaka i dodataka by: ŠKEMBA

Oakoc…istina je da je bilo predobro. Nije istina da su bili svi članovi bloga, točnije nije bila Skela, ali su zato bile Bluzica nr.2 i Rambica. Kada je jedan dio otišao u Falkija, i mi ostali smo se zaputili ondje. Bili tamo jedno vrijeme, niš posebno, al skroz okej. I kad smo odlučile Nosonja, Mrs. Es i ja nazad do Bosuta, sretnemo eto moga muža i kolegu Darka. Kao sto i priliči, oni krenuše s nama, pa nas se ubrzo tamo skupilo 10-ak. Ondje smo mužek i ja raspravljali o privlačnostima koje se osjete u zraku između njegovih kolega i mojih kolegica……hehehe uvijek ima toga……e da, i zaključili smo da ja imam slabu cirkulaciju. Enivej, naša Bluzica je uskoro dobila nuspojave od raznih sokova te se malo udaljila zajedno sa Nosonjom. I tako, da ne dužim, svi se razišli, a ja jedina žemskinja ostala sa momcima i na kraju sama s mužem koji me pratio do moje mile sestrične u Bordo. Sam da napomenem, zbiljam se isplatilo čekati ovaj vikend i držati se pravila apstinencije sto se tiče z.z.

A jesam se raspisala…………..šta mogu, bilo je događaja.
Ak je dosadno, sam recite nećem vise ni ja, a ni ostali. (da bas)

Budite mi pozdravljeni i spremite se na novi radni, strasni tjedan u kojem nas čekaju mnoga nova uzbuđenja, usponi, padovi i stresovi.

Uuuuuuu, jesam kuul (sarkazam je očit)


Post je objavljen 02.10.2005. u 16:25 sati.