Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/daleka

Marketing

naslov

ne znam kako su izgledali vasi prvi blogovi... ne znam sta ste i pisali.. zato cu ja malo pojasniti zasto sam se odlucila pisati blog..
pa to mogu zahvaliti jednoj sestinoj frendici koja je osla u ameriku :)) (nadam se da uziva) i od koje sam zapravo dosla do bloga i toga kako se radi (a neuka ja za takve stvari ) :))
nego nije to jedini razlog mog stvaranja bloga.. naime jendom prilikom igrom slucaja "morala sam " napisati dva pisma i odmah su krenule price medju mojim prijateljima i kolegama kako bi trebala pisati nesto...mislim volim ja pisati i sve to ali ne na neku odredjenu temu... volim baljezgati gluposti onako ne vezane za nista...pa zato i me krasi epitet brbljavice..
inace studiram gradjevinu u rijeci i zadovoljna sam fax-om..to sam znala da cu upisati jos u osnovnoj.. doduse brijala sam na unutrasnji dizajn ali kad sam shvatila koji je prijamni i to malo sam odustala..sad sam zadovoljna i mogu rec sretna..to je ono sto me zanima i sto zelim zavrsiti...jest da sam se puno zahebavala tokom god pa sam si malo zeznula ljeto ali nema veze...
e ljudi ja nemam blage veze ni osjecaja da vrijeme tako brzo leti... je to samo meni ili je tako svima.. imam osjecaj da kada se sutra probudim da cu biti stara i sjeda i da se niceg vise necu sjecati...da ce sve nestati iz mog vec onako pulupraznog mozga :)) (pun ne moze bit jer imam tek 20 a smatram da se nikom nikad nije napunio do kraja, mislim mozak)
zato treba zivjeti dan u dan... bez planiranja i tih gluposti.. treba uzivati u zivotu.. ee al ga sad serem.... bolje da zavrsim za danas :))

Post je objavljen 01.10.2005. u 00:24 sati.