Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/balkanskakrcma

Marketing

Veličina je važna

Najgora uvreda za muškarca je ako povrijedite veličinu njegove igračkice. Nakon toga vas u nastupu bijesa može i likvidirati, da ne pričate dalje, zato je bolje ne pokušavati s takvim igrama. Ja sam pokušala jednom, pa sam morala glumiti i psihijatra muškarčini koja se skoro rasplakala. Jasno da sam pobjegla od njega, ali nisam ga mogla jadnog odmah ostaviti, ne želim nekoga nositi na duši.
Koliko god oni pričali da im veličina nije važna, da je sve stvar tehnike, o ho ho,oni o veličini samo i misle! A budimo iskreni, i žene misle na to. Nikad ne pričam o svojim intimnim situacijama s prijateljicama, ali me ni jedna ne propusti pitati o veličini dotičnog. Ma ne samo da me prijateljice pitaju, već i vlasnike tih alata zanima je li mi dovoljna njihova veličina. Ponekad uživam u vlasti koju imam u tom trenutku pa kažem da sam vidjela ja i veće. Prestanem kad vidim da sam ih dovela do ruba očaja.Ako nisu baš pretjerano obdareni, počnu se branit nekim hrvatskim prosjekom koji je navodno 15, 16 cm. Koliko sam samo puta čula muške priče iz svlačionica i s grupnih tuširanja gdje nemaju pametnijeg posla nego jedan drugom zavirivati među noge. Tko zna, možda se oni s malima uopće i ne tuširaju, dok oni obdareni ponosno šetaju a treća noga im se klati. Nekoliko puta sam radoznalo zavirila i u muške WC-e, i tamo se oni međusobno gledaju. I onda smo mi žene nastrane i previše prisne! Ja ne zavirujem prijama među noge da vidim kakvu su intimnu frizuru napravile, ako neku i vidim golu, ne gledam – vau, kolike sise ima a pogledaj mojih, takve misli mi ne padaju na pamet.
Da veličina nije važna, reći će cure koje nisu probale velike i neobdareni muškarci. Svaka cura koja je bar jednom probala obdarenoga, reći će da je veličina važna. Ne govorim da svaki obdareni dobro ševi. Ali kad se pred vama pojavi jedan vrstan primjerak, mora vam zastati dah! Puno udobnije je voziti se u audiju nego u yugu. Audi je veći, širi, udobniji, bolje vuče i bolje leži na cesti, prianja. Tako je i s ovim igračkama. Obdareni audi je prva klasa a majušni yugo je skoro pa van kategorije. Ako prva vožnja audijem nije baš najudobnija, znači da treba naučiti malo bolje upravljati njim jer se zna što audi pruža ako se pravilno koristi.
Ali kako u ničem nije dobro pretjerivati, tako ne treba pretjerivati ni s ovim igračkama. Zamislite autobus double decker ili vlak s nekoliko vagona u usporedbi s audijem. Jedan je preširok a drugi predug. Jednom sam se prepala jednog vlaka s vagonima jer mi se učinio kao kolac na koji su Turci nabadali svoje zarobljenike – od grkljana do analnog otvora. Sprava za mučenje. Dobro samo izdaleka gledati.
Obdareni znaju čime raspolažu pa im morate ponekad dopustiti da se sami sebi dive. Dječje muške priče. Neobdareni također to znaju pa im često treba psihička pomoć. Kao da su hendikepirani! To je rizik koji ide s njima. Naslutim li da moj potencijalni muškarac spada u tu kategoriju, bježim glavom bez obzira! Ne samo zbog meni nedovoljne veličine, nego i zbog toga jer ne želim biti nečiji terapeut. A i ne želim slušati izlizane fore opravdanja – «mali ali pali», «nije važna veličina broda nego jačina valova», «za zadovoljenje žene je dovoljno samo sedam centimentara»...Kad mogu birati, onda biram prvu klasu. Volim velike krevete, velike brodove, velike stanove, pušim duge cigarete...I neka mi onda još netko kaže da veličina nije bitna!


Post je objavljen 28.09.2005. u 23:23 sati.