Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/serol

Marketing

Svadba iz najludjih snova!

Ex "modelsica" Sandra Nikolić udala se za ruskog bankara Andreja Melničenka, svadba na Azurnoj obali koštala 20 miliona evra!

Dugo najavljivano venčanje manekenke Sandre Nikolić (28) i ruskog bogataša Andreja Melničenka (32), vlasnika banke MDM, održano je u subotu u Antibu, ekskluzivnom letovalištu na Azurnoj obali u Francuskoj. Bivša modelsica uplovila je u bračnu luku na svadbenoj ceremoniji koja je koštala, verovali ili ne, celih dvadeset miliona evra!!!

Koliko je ova svadba odjeknula u svetu, govori i podatak da je najčitaniji britanski tabloid Sun objavio da je, naspram Sandrinog, venčanje Viktorije Bekam ličilo na registraciju u opštini! Mladenci su izrekli sudbonosno "da" u kapeli koja je razmontirana u Rusiji, a potom brodom prebačen u Francusku! Mlada je blistala u skupocenoj venčanici Vere Vang, koja je kreirala venčanu haljinu i za Dženifer Lopez.

- Bila je to najbajkovitija svadba koja se može zamisliti! Pevali su Vitni Hjuston, Hulio i Enrike Iglesijas, Kristina Agilera, nakon čijeg su izvođenja pesme Beautiful sve zvanice plakale! Inače, Kristinin honorar je, za samo tri otpevane pesme, iznosio 1,2 miliona evra, a sa svojim verenikom bila je smeštena u apartmanu koji košta dve hiljade evra za noć!

- Hranu je pripremao najčuveniji francuski kuvar na svetu, Alen Dikas, a svi smo najviše uživali u vodoskoku u bojama, u kombinaciji sa muzikom i vatrometom. Na kraju su se na vodoskoku pojavili likovi mladenaca kao na video-bimu, što nas je ostavilo bez daha!

- Zvanicama je bio organizovan i prevoz i smeštaj u jednom od najboljih hotela. Bili su prisutni najbliži rođaci mladenaca, mnogi Andrejevi prijatelji iz sveta biznisa, kao i Sandrino društvo: Sindi "Models", šminker Dragan Vurdelja, frizer Mister Iks, kreator Zvonko Marković, "reklamožderka" Goga Grubješić, Dušan Petković (sin selektora Ilije Petkovića). Kumovi su bili Sandrina koleginica Ana Kukić i Darko Rokvić sa BK - unošenje fotoaparata je bilo strogo zabranjeno, jer su mladenci insistirali na poštovanju njihove privatnosti.

Post je objavljen 07.09.2005. u 19:24 sati.